Big Max Terra Style Sand Cart Bag - 10% sleva

-10%
Big Max Terra Style Sand Cart Bag
4 042 4 471 912
4 042,- Kč

Původní cena: 4 471,- Kč


Hodnocení:


Big Max Terra Style Sand Cart Bag z kategorie sport, outdoorové aktivity, golf, golfové pytle, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Big Max Terra Style Sand Cart Bag .

Zlevněné zboží

Nový model Terra Style od společnosti BIG MAX se vyznačuje fantastickým zpracováním a prémiovými materiály.   Terra Style 360 kombinuje módní, elegantní styl s moderními funkcemi. Nízká hmotnost, horní část 14-dílného organizéru a další kapsy na všech stranách usnadňují hru a poskytují dobrý přehled. Celkem 10 velkoryse navržených kapes chrání va&...scaron;e vybavení před větrem a počasím. Přední a boční část použijte na vše, co během hry potřebujete, a vše ostatní uložte do jedné z 3 kapes na zadní straně.   Vlastnosti:
10 kapes 3 další kapsy na zadní straně 14-dílný horní organizér Oddělovač po celé délce Vyhrazený putter Integrovaná ochrana před deštěm XL chladící kapsa Držák na deštník Popruh na přenášení Držák rukavic Držák na ručníky Praktická rukojeť na přenášení Nastavitelný popruh Vrchní velikost: 23 cm
Barva podle výrobce : Sand Země původu : Čína Počet komor pro hole : 14složkový Věková skupina : Dospělý Nepromokavé : Ano Hmotnost : 2,5 kg Barva : Šedá Varianta : Standardní nabídka Pohlaví : Unisex

Produkt je výrobek značky Big Max ,distribuovaný s EAN kódem 9008356082498.

Procházet zboží z kategorie Sport Big Max, Outdoorové aktivity Big Max, Golf Big Max, Golfové pytle Big Max.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Grey
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

3 633,- Kč
3 335,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Big Max Terra Style Sand Cart Bag a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, golf sleva, golfové pytle sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Big Max a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Big Max najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Big Max Terra Style Sand Cart Bag
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

4042,- Kč