Bennington Zone Stand Bag Red/Canon Grey/Yellow Stand Bag - 10% sleva

-10%
Bennington Zone Stand Bag Red/Canon Grey/Yellow Stand Bag
6 579 7 349 806
6 579,- Kč

Původní cena: 7 349,- Kč


Hodnocení:


Bennington Zone Stand Bag Red/Canon Grey/Yellow Stand Bag z kategorie sport, outdoorové aktivity, golf, golfové pytle, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Bennington Zone Stand Bag Red/Canon Grey/Yellow Stand Bag .

Zlevněné zboží

Vodotěsný standbag, který vaše hole ochrání při dešti.
Vodotěsné materiály a vysoce kvalitní zipy nejvyšší kvality a funkce, jakož i speciálně podlepené švy spolehlivě chrání bag a hole v dešti 22,9 cm organizér - spousta místa a přehledu Vyroben ze špičkových high-tech materiálů Čalouněný prostor na cennosti Mnoho úložných prostorů, např. velká chladic&...iacute; kapsa Stabilní, integrované zvedací držadla Super lehký komfort včetně revoluční nejvyšší organizace
Počet komor pro hole : 14složkový Barva podle výrobce : Red/Canon Grey/Yellow Hmotnost : 2,35 kg Barva : Červená Země původu : Čína Pohlaví : Unisex Nepromokavé : Ano Barva : Šedá Věková skupina : Dospělý

Produkt je výrobek značky Bennington ,distribuovaný s EAN kódem 6303921822091.

Procházet zboží z kategorie Sport Bennington, Outdoorové aktivity Bennington, Golf Bennington, Golfové pytle Bennington.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Red Grey
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Bennington Zone Stand Bag Red/Canon Grey/Yellow Stand Bag a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, golf sleva, golfové pytle sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bennington a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bennington najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bennington Zone Stand Bag Red/Canon Grey/Yellow Stand Bag
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

6579,- Kč