Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

XXIO 12 Iron Right Hand AW Senior

XXIO 12 Iron Right Hand AW Senior

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


XXIO 12 Iron Right Hand AW Senior z kategorie sport, outdoorové aktivity, golf, golfové hole, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným XXIO 12 Iron Right Hand AW Senior .

Detailní informace

Od gripu po špičku jsou nevysvětlitelně ultralehká železa XXIO 12 navržena s ohledem na jednu věc – využívají ultramoderní flexibilní technologie a exotické materiály pro podporu výrazného zlepšení rychlosti míče bez nutnosti zvyšovat vaše tempo. V konečném důsledku to znamená, že dosáhnete delších a přesnějších odpalů, aniž byste museli měnit svou mechaniku. Zažijte ten rozdíl. R...ebound rám
Na železách tenčí tvář umožňuje, aby se celá tvář více ohýbala, zatímco drážky vyryté hluboko dovnitř těla železa ještě více zvyšují ohyb, zejména při nízkém úderu.
Titanová železná tvář
Vysokopevnostní titan Super-TIX®-51AF má tloušťku pouhých 2,1 mm pro větší flexibilitu a maximální rychlost míče.
Vysoká hustota wolfram-niklového závaží
Nachází se na železách 5 až 7. Závaží wolframu a niklu o vysoké hustotě ve špičce výrazně zvyšuje moment setrvačnosti pro lepší stabilitu při nárazu.
Technologie Weight Plus
Patentovaný design umísťuje masu pod grip, za vaše ruce. To vám pomůže najít ideální místo k odpalu a činí downswing konzistentnějším.
Optimalizované těžiště
Progresivní variabilní tloušťka tváře optimalizuje rychlost a start. Dlouhá železa jsou navržena s nižším těžištěm, aby poskytly zvýšenou rychlost míče přesně tam, kde udeříte do tváře. Krátká železa zdůrazňují kontrolu s vyšším těžištěm pro lepší vysoké a nízké MOI.
Specifické loft drážky
Ovládání je klíčové pro krátká železa. Jak se lofty zvětšují, drážky jsou hlouběji a blíže k sobě, čímž se zvyšuje rotace pro větší kontrolu a brzdná síla.
Bespoke Shafty
Karbonové vlákno TORAYCA® T1100G s pokročilou pryskyřičnou matricí NANOALLOY® má za následek extrémně tenké a lehké grafitové shafty se špičkovou kombinací pevnosti a flexibility.
Zažijte ten rozdíl
XXIO 12 sedí ve spleti lehkosti a síly. Na rozdíl od jakéhokoli jiného vybavení, tato dřeva a železa optimalizují vaši mírnou rychlost odpalu, takže si můžete užít lehčí vzdálenost, snazší přesnost a jednodušší golf.
Preferovaná ruka: Pravá ruka Flex: Senior Pohlaví: Pánské Složení setu: AW Shaft: Graphite Model shaftu: XXIO Země původu: Japonsko Věková skupina: Dospělý

Produkt je výrobek značky Xxio ,distribuovaný s EAN kódem 4907913295102.

Procházet zboží z kategorie Sport Xxio, Outdoorové aktivity Xxio, Golf Xxio, Golfové hole Xxio.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Pro muže
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

6 190,- Kč
5 299,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

XXIO 12 Iron Right Hand AW Senior a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, golf sleva, golfové hole sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Xxio a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Xxio najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

XXIO 12 Iron Right Hand AW Senior
Právě si prohlížíte...

6090,- Kč