Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

TaylorMade Spider GT Rollback Putter #3 Silver LH 34''

TaylorMade Spider GT Rollback Putter #3 Silver LH 34''

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


TaylorMade Spider GT Rollback Putter #3 Silver LH 34'' z kategorie sport, outdoorové aktivity, golf, golfové hole, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným TaylorMade Spider GT Rollback Putter #3 Silver LH 34'' .

Detailní informace

STABILITA Z KAŽDÉHO ÚHLU
Spider GT spojuje tradiční tvarování se současnou konstrukcí. Tento klasický půlměsícový design je vylepšen těžkým wolframovým obloukem pro větší obvodové zatížení a zvýšenou stabilitu.
ESTETIKA, KTERÁ FUNGUJE
Charakteristickým znakem Spider GT Rollback je klenutý svrchní design, který usnadňuje zarovnání a pomáhá...; golfistům představit si dráhu úderu. Vyrobený z eloxovaného hliníku pro prémiový vzhled a zvýšenou odolnost, se třemi liniemi pro dokonalé zarovnání.
OBVODOVÁ HMOTNOST PRO ODPUŠTĚNÍ A STABILITU
Toto je první Spider s 80 g wolframem. Toto přidané závaží umístěné podél obvodu putteru je navrženo tak, aby poskytovalo větší odpuštění a stabilitu, což umožňuje Spider GT Rollback zůstat extrémně stabilním při úderech mimo střed. Design se spojuje s Pure Roll², aby se čas od času vytvořilo konzistentní rolování.
KONZISTENTNÍ ROLL A TOPSPIN
Pure Roll² je nejnovější evoluce vložek tváře ověřených Tour od TaylorMade. Je vyrobena z pevného TPU uretanového materiálu a obsahuje stříbrné hliníkové tyče nakloněné pod úhlem 45°.
PRO STŘEDNÍ OTÁČENÍ TVÁŘE
Spider GT Rollback s krátkým zkoseným hoselem generuje 21° toe hang, čímž poskytuje putter, který nejlépe sedí hráčům s mírnou rotací tváře při puttování.
ROLLBACK TOP DESIGN
Rollback top design usnadňuje vycentrování golfového míčku a poskytuje nástroj na zarovnání, který pomáhá golfistům vizualizovat cestu k jamce. Celkově je GT Rollback navržen tak, aby vytvářel sebedůvěru, přičemž používá dvě různé povrchové úpravy pro další pomoc při zarovnání.
DESIGN PODRÁŽKY
Eloxovaná hliníková vrchní část (232 g) je navržena tak, aby poskytovala vycentrované těžiště pro optimální odpuštění. Design se třemi podrážkami umožňuje golfistům posadit putter rovnou na zem beze změny úhlu tváře.
TUNGSTEN ROLL BAR PRO STABILITU
Poprvé jsme implementovali těžkou wolframovou stabilizační tyč (80 g), která se strategicky obepíná kolem zadní a boční strany putteru pro větší odpuštění a stabilitu.
PURE ROLL² VLOŽKA PRO ZLEPŠENÝ TOPSPIN
Nová pevnější lisovaná vložka, vyrobená z černého TPU uretanu se stříbrnými hliníkovými nosníky pod úhlem 45°, navržena tak, aby vytvářela lepší topspin přes tvář.
FLUTED FEEL™ SHAFT
Nově zkonstruovaný stabilizační shaft putteru s měkčí částí umístěnou 5'' od špičky, záměrně navržen tak, aby zlepšil cit, zvýšil stabilitu a zlepšil rozptyl.
Věková skupina: Dospělý Barva podle výrobce: Stříbrná Preferovaná ruka: Levá ruka Pohlaví: Pánské Pohlaví: Dámské Délka: 34" Země původu: Čína

Produkt je výrobek značky Taylormade ,distribuovaný s EAN kódem 1200102321709.

Procházet zboží z kategorie Sport Taylormade, Outdoorové aktivity Taylormade, Golf Taylormade, Golfové hole Taylormade.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

6 190,- Kč
5 599,- Kč
Detail
21 490,- Kč
17 469,- Kč
Detail
6 130,- Kč
5 399,- Kč
Detail
1 127,- Kč
Detail
6 239,- Kč
6 130,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

TaylorMade Spider GT Rollback Putter #3 Silver LH 34'' a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, golf sleva, golfové hole sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Taylormade a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Taylormade najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

TaylorMade Spider GT Rollback Putter #3 Silver LH 34''
Právě si prohlížíte...

8390,- Kč