Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

TaylorMade Kalea Premier Fairway Wood RH 5 Ladies

TaylorMade Kalea Premier Fairway Wood RH 5 Ladies

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


TaylorMade Kalea Premier Fairway Wood RH 5 Ladies z kategorie sport, outdoorové aktivity, golf, golfové hole, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným TaylorMade Kalea Premier Fairway Wood RH 5 Ladies .

Detailní informace

Jste stvořeni pro více. Nyní je také i vaše golfové vybavení. Představujeme vám Kalea Premier, dámskou sadu TaylorMade speciálně navrženou pro lehkou rychlost, lehký launch a maximální odpuštění – kombinujíc pokročilou technologii, která odpovídá vaší hře. Každá hůl je podporována technologií ověřenou na Tour.PŘIDANÁ UNIVERZÁLNOSTInženýři změnili tvar původn&i...acute;ho Kalea fairway, aby vytvořili větší a odpouštějící hlavu o objemu 180 cm3 s ultranízkým těžištěm. Tvář je o 37 % větší, což vzbuzuje důvěru mimo odpaliště nebo hřiště.JEDNOTNÉ TVAROVÁNÍFairway dřeva hrají klíčovou roli pro mnohé golfistky. Útok na green na dlouhých 3s nebo 4s par, přesnost z odpaliště a samozřejmě vyrovnání hracího pole na par 5s. Kalea Premier nabízí tři designy s vysokým loftem a jednoduchým launchem a každý má stejný objem 180 cm3 – což poskytuje konzistentnost a odpuštění pro golfistky, kteří mají více fairwayů.OČEKÁVEJTE VYŠŠÍ LAUNCHKonstrukce z více materiálů a efektivní rozložení hmotnosti na podrážce poskytují ultranízké CG pro výbušnou vzdálenost, vysoký start a nízkou rotaci.ZNOVU VYNAJDENÁ HRATELNOSTVe Steel™ je moderní klasika. Zatímco rafinované rozložení hmotnosti podporuje lepší odpuštění, tato technologie zůstává věrná svému dědictví snížením tření při nárazu pro hedvábnou interakci trávníku.DESIGN PODRÁŽKY V STEEL™Navržena pro klouzání po trávníku snížením tření a poskytnutím dodatečné všestrannosti při hře z úzkých nebo náročných lie.THRU-SLOT SPEED POCKET™Flexibilní Speed Pocket™ je navrženo tak, aby maximalizovalo rychlost míčku a poskytovalo dodatečné odpuštění při úderech s nízkou tváří.TWIST FACE™Twist Face™ podporuje zvýšenou konzistenci při běžných chybách v oblasti tváře, podporuje lepší přenos energie a rychlejší rychlost míčku.TECHNOLOGIE INVERTED CONEMění tloušťku tváře a určuje výkon tam, kde to golfisté nejvíc potřebují, čímž vytváří cestu pro inteligentně optimalizovaný sweet spot, který pokrývá nejběžnější oblasti dopadu. Nastavitelnost: Ne Věková skupina: Dospělý Země původu: Čína Preferovaná ruka: Pravá ruka Flex: Lady Pohlaví: Dámské Loft: 20,5° Sezóna: 2022 Model shaftu: Kalea Premier 40 (lite)

Produkt je výrobek značky Taylormade ,distribuovaný s EAN kódem 1200102346474.

Procházet zboží z kategorie Sport Taylormade, Outdoorové aktivity Taylormade, Golf Taylormade, Golfové hole Taylormade.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

6 190,- Kč
5 299,- Kč
Detail
6 190,- Kč
5 599,- Kč
Detail
6 130,- Kč
5 399,- Kč
Detail
6 190,- Kč
5 299,- Kč
Detail
21 490,- Kč
17 469,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

TaylorMade Kalea Premier Fairway Wood RH 5 Ladies a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, golf sleva, golfové hole sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Taylormade a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Taylormade najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

TaylorMade Kalea Premier Fairway Wood RH 5 Ladies
Právě si prohlížíte...

6890,- Kč