Jo Malone Orange Blossom - sprchový gel 250

Jo Malone Orange Blossom - sprchový gel 250
899 899 767
899,- Kč

Původní cena: 899,- Kč


Hodnocení:


Jo Malone Orange Blossom - sprchový gel 250 z kategorie zdraví a krása, osobní péče, péče o vlasy, gely, spreje a pěny, se slevou kupte přes Chci.cz.

VivantisZískejte tento produkt se slevou z obchodu Vivantis a budete spokojení s dodaným Jo Malone Orange Blossom - sprchový gel 250 .

Detailní informace

Sprchový gel Orange Blossom od značky Jo Malone je inspirovaný stejnojmennou luxusní květinovou vůní pro ženy i muže. Hlava obsahuje citrus cedrát, mandarinku klementinku a zelené akordy. V srdci ucítíte africký pomerančový květ a lotos, v základu vás omámí tóny šeříku. Sprchový gel zanechá pokožku hebkou a jemně provoněnou. Má krémovou texturu, která se při kontaktu s vodou promění v záplavu bohaté pěny, která jemně čistí vaši pokožku. Proměňte svou koupel v nezapomenutelný zážitek s luxusním sprchovým gelem od značky Jo Malone. Produkt je dod...áván bez krabičky.

Produkt je výrobek značky Jo Malone ,distribuovaný s EAN kódem 690251052899.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Jo Malone, Osobní péče Jo Malone, Péče o vlasy Jo Malone, Gely, spreje a pěny Jo Malone.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Jo Malone Orange Blossom - sprchový gel 250 a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, péče o vlasy sleva, gely, spreje a pěny sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Jo Malone a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Jo Malone najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Jo Malone Orange Blossom - sprchový gel 250
Právě si prohlížíte...

899,- Kč