Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Fritéza Delimano Air Fryer With Steam, 7l POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ Z

Fritéza Delimano Air Fryer With Steam, 7l POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ Z
Fritéza Delimano Air Fryer With Steam, 7l POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ Z
Fritéza Delimano Air Fryer With Steam, 7l POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ Z
Fritéza Delimano Air Fryer With Steam, 7l POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ Z

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Fritéza Delimano Air Fryer With Steam, 7l POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ Z z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, fritézy, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Fritéza Delimano Air Fryer With Steam, 7l POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ Z .

Detailní informace

Důvod zařazení do bazarového zboží – výrobek byl použit. Fritéza Delimano Air Fryer With Steam Pokud milujete smažené jídlo, ale chcete přeci jenom začít jíst zdravěji, zkuste si pořídit tuto horkovzdušnou fritézu Delimano, se kterou si připravíte křupavé hranolky nebo řízky, ale díky funkci páry třeba i lahodnou zeleninu nebo domácí chleba. S fritézou jednak uděláte něco pro svoje zdraví, ale také už nikdy nebudete muset čistit nádobu od velkého množství přepáleného oleje, jako tomu je u klasické fritézy. Tři režimy Vybrat si u přístroje můžet...e hned ze tří režimů. Vaření v páře zachovává šťavnatost pokrmu, jeho chuť i živiny, lahodná zelenina s plody moře tak bude dokonalá. Milovníci smažených jídel, jako jsou třeba řízky, horký vzduch usmaží do křupava. A pro lahodné domácí pečivo určitě využijete funkci, která kombinuje páru a fritování, ta totiž zajistí nádhernou kůrku. Tři programy Díky přednastaveným programům pak nebudete muset přemýšlet nad nastavením, ale prostě jeden ze tří vyberete, přednastavené programy jsou následující: hranolky, zelenina a kuře. Teplotu si lze také nastavit podle potřeby a to v rozmezí od 80 do 200 °C. Velká kapacita Součástí horkovzdušné fritézy Delimano je hranatý koš o objemu 7 litrů, což vám umožní připravit slavnostní oběd, třeba pro celou rodinu. Vnitřní prostor koše je nepřilnavý, takže jeho údržba bude velice snadná a rychlá. Obavy nemusíte mít ani z rukojeti, ta totiž zůstává stále chladná. Lehkost ovládání Digitální displej je přehledný a intuitivní pro nastavení. Na dotykovém panelu si také lehce nastavíte časovač, jakmile uběhne nastavená doba, přístroje se automaticky vypne a vás na to upozorní zvukovým signálem.

Produkt je výrobek značky Neuvedeno ,distribuovaný s EAN kódem 2001003433459.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Neuvedeno, Kuchyně a jídelny Neuvedeno, Kuchyňské spotřebiče Neuvedeno, Fritézy Neuvedeno.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

499,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Fritéza Delimano Air Fryer With Steam, 7l POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ Z a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, fritézy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Neuvedeno a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Neuvedeno najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Fritéza Delimano Air Fryer With Steam, 7l POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ Z
Právě si prohlížíte...

3976,- Kč