Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kuchyňská sada Eta 1 utěrka a 2 chňapky / béžová / zelená

Kuchyňská sada Eta 1 utěrka a 2 chňapky / béžová / zelená

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kuchyňská sada Eta 1 utěrka a 2 chňapky / béžová / zelená z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské nástroje a vybavení, formy na vaření a pečení, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ema Home a budete spokojení s dodaným Kuchyňská sada Eta 1 utěrka a 2 chňapky / béžová / zelená .

Detailní informace

Kuchyňská sada Eta 1 utěrka a 2 chňapky / béžová / zelená Abyste se vyhnuli kontaktu s horkým nádobím při manipulaci v kuchyni, potřebujete použít kuchyňské chňapky. S ní nebudete mít problémy při sahání na kovové hrnce, plechy, aj. Praktické chňapky se dají zavěsit za poutko, takže vám nebudou zavazet a přitom je budete mít pořád při ruce. Utěrka poté doplňuje kuchyňské chňapky, aby vaše vaření bylo dokonalé. Hodí se jak na přenášení, tak na utírání nádobí. Jsou dostatečně velké a velmi dobře savé. Parametry Materiál 100% bavlna Poutko An...o Počet chňapek 2 Počet utěrek 1 Hmotnost balení cca 0,3 kg Obsah balení Kuchyňská sada Eta 1 utěrka a 2 chňapky / béžová / zelená

Produkt je výrobek značky Eta ,distribuovaný s EAN kódem 8590393326648.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Eta, Kuchyně a jídelny Eta, Kuchyňské nástroje a vybavení Eta, Formy na vaření a pečení Eta.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kuchyňská sada Eta 1 utěrka a 2 chňapky / béžová / zelená a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské nástroje a vybavení sleva, formy na vaření a pečení sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Eta a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Eta najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kuchyňská sada Eta 1 utěrka a 2 chňapky / béžová / zelená
Právě si prohlížíte...

279,- Kč