Tvrzené sklo Cellularline Impact Glass pro Samsung Galaxy S21 Ultra

Tvrzené sklo Cellularline Impact Glass pro Samsung Galaxy S21 Ultra
649 649 52
649,- Kč

Původní cena: 649,- Kč


Hodnocení:


Tvrzené sklo Cellularline Impact Glass pro Samsung Galaxy S21 Ultra z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, fólie a kryty na elektroniku, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Tvrzené sklo Cellularline Impact Glass pro Samsung Galaxy S21 Ultra .

Detailní informace

Extrémně tvrdé a odolné sklo Cellularline Impact Glass je vyrobeno přesně na míru smartphonu Samsung Galaxy S21 Ultra a dokonale ochrání displej před poškozením a zničením. Sklo chrání celou čelní stranu zařízení, dosahuje až k okrajům a je navrženo speciálně pro zaoblené displeje. Po instalaci nejsou žádné mezery mezi LCD a sklem, citlivost dotykové obrazovky zůstává zcela zachována a není snížena ani úroveň jasu displeje. Speciální oleofobní úprava na povrchu chrání před otisky prstů a mastnými skvrnami. Pro dokonalou ochranu telefonu si může...te ještě přiobjednat flipové pouzdro nebo zadní kryt. Vlastnosti: odolné tvrzené sklo celoplošné pokrytí až k okrajům oleofóbní vrstva na povrchu tvrdost 9H tvar speciálně pro zaoblené displeje vysoká citlivost dotyku maximální ochrana displeje dokonale transparentní Kompatibilní: Samsung Galaxy S21 Ultra

Produkt je výrobek značky Cellularline ,distribuovaný s EAN kódem 8018080399640.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Cellularline, Elektronika – příslušenství Cellularline, Fólie a kryty na elektroniku Cellularline.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Tvrzené sklo Cellularline Impact Glass pro Samsung Galaxy S21 Ultra a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, fólie a kryty na elektroniku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Cellularline a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Cellularline najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Tvrzené sklo Cellularline Impact Glass pro Samsung Galaxy S21 Ultra
Právě si prohlížíte...

649,- Kč