Tvrzené sklo CARBON FIBER GLASS pro Huawei Honor 8, White - 87% sleva

-87%
Tvrzené sklo CARBON FIBER GLASS pro Huawei Honor 8, White
39 299 1726
39,- Kč

Původní cena: 299,- Kč


Hodnocení:


Tvrzené sklo CARBON FIBER GLASS pro Huawei Honor 8, White z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, fólie a kryty na elektroniku, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Tvrzené sklo CARBON FIBER GLASS pro Huawei Honor 8, White .

Zlevněné zboží

Tvrzené sklo ALIGATOR CARBON FIBER GLASS na mobilní telefon Huawei Honor 8. Sklo má zaoblené hrany z karbonového vlákna. Tvrzeného sklo zajistí nerušený vzhled vašeho telefonu, takže ani nepoznáte, že jej na něm máte aplikované a zároveň váš telefon maximálně ochrání před škrábanci a prasknutím displeje. Temperované sklo má tloušťku 0,25mm a dosahuje extrémní tvrdosti 9H. Tvrzené sklo má vyšší světelnou propustnost a unikátní antireflexní vlastnosti. Displej telefonu je tak lépe čitelný i na ostrém denním světle. Tvrzené sklo dokonale brání poš...krábání displeje telefonu, při jakékoliv situaci. Působí proti prasknutí, například při nechtěném pádu. Vlastnosti: Je velice odolné proti poškrábání Omezuje odlesky Velmi tenké sklo, temperované více než 4 hodiny Vyrobeno přesně na míru telefonu 100% průhlednost (transparent) Zaoblené hrany Oleofóbní - odpuzuje mastnotu a otisky prstů Balení obsahuje: 1x carbon glass 1x vlhčená utěrka 1x leštící utěrka Carbon Glass jsou vybrané na modely s lehce...

Produkt je výrobek značky Aligator ,distribuovaný s EAN kódem 8595181114919.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Aligator, Elektronika – příslušenství Aligator, Fólie a kryty na elektroniku Aligator.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Tvrzené sklo CARBON FIBER GLASS pro Huawei Honor 8, White a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, fólie a kryty na elektroniku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Aligator a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Aligator najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Tvrzené sklo CARBON FIBER GLASS pro Huawei Honor 8, White
Právě si prohlížíte... - 87% sleva

39,- Kč