Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Green Food Nutrition Woman Beauty

Green Food Nutrition Woman Beauty

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Green Food Nutrition Woman Beauty z kategorie zdraví a krása, zdravotní péče, fitness a výživa, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Green Food Nutrition Woman Beauty .

Detailní informace

GreenFood Nutrition Colagen Beauty obsahuje rybí kolagenní peptid, vitamín B3 i C. Výživa v podobě kapslí je vhodná pro rekreační i profesionální sportovce a pro všechny, kteří o sebe pečují. Kyselina Hyaluronová GreenFood Nutrition obsahuje v denní dávce 500 mg kyseliny hyaluronové, 160 mg vitamínu C a 30 mg vitamínu B3. Sada navíc obsahuje zásobník na tablety s 5 samostatnými přihrádk...ami. Užívejte 1 kapsli z každého balení 2× denně ideálně mezi jídly. Alergeny: Neobsahuje mléko Alergeny: Neobsahuje sójové zrna Alergeny: Neobsahuje ryby Alergeny: Neobsahuje sezamová semena Alergeny: Neobsahuje vejce Alergeny: Neobsahuje ořechy Alergeny: Neobsahuje arašídy Alergeny: Neobsahuje obiloviny obsahující lepek Alergeny: Neobsahuje celer Alergeny: Neobsahuje měkkýši Alergeny: Neobsahuje oxid siřičitý a siřičitany Alergeny: Neobsahuje hořčici Alergeny: Neobsahuje vlčí bob Alergeny: Neobsahuje korýši Země původu: Česká republika Pohlaví: Dámské Použití: Orální Počet v balení (ks): 120 Obsahuje: Kyselina hyaluronová Obsahuje: L-kyselina askorbová Obsahuje: Vitamín B Forma: Kapsle Chemická vazba: Acid Složení: Kyselina hyaluronová Složení: Ascorbic Acid Složení: Vitamin B3 Složení: Rice Flour Složení: Silica Příchuť: Bez příchute Vhodné pro: Vlasy Vhodné pro: Nechty Vhodné pro: Kůže Vhodné pro: Kostní hmota Vhodné pro: Kloubní výživa

Produkt je výrobek značky Green Food Nutrition ,distribuovaný s EAN kódem 8594193924745.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Green Food Nutrition, Zdravotní péče Green Food Nutrition, Fitness a výživa Green Food Nutrition.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Green Food Nutrition Woman Beauty a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, zdravotní péče sleva, fitness a výživa sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Green Food Nutrition a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Green Food Nutrition najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Green Food Nutrition Woman Beauty
Právě si prohlížíte...

605,- Kč