Buddha soška s dorje a zvonky barva bílá - výška cca 17 cm - 29% sleva

-29%
Buddha soška s dorje a zvonky barva bílá - výška cca 17 cm
Buddha soška s dorje a zvonky barva bílá - výška cca 17 cm
Buddha soška s dorje a zvonky barva bílá - výška cca 17 cm
Buddha soška s dorje a zvonky barva bílá - výška cca 17 cm
539 764 1714
539,- Kč

Původní cena: 764,- Kč


Hodnocení:


Buddha soška s dorje a zvonky barva bílá - výška cca 17 cm z kategorie dům a zahrada, bytové doplňky a dekorace, figurky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Nefertitis a budete spokojení s dodaným Buddha soška s dorje a zvonky barva bílá - výška cca 17 cm .

Zlevněné zboží

Krásná soška Buddhy v bílé barvě s dorje a zvonky. Symbolika: dokonalé spojení mužské energie (dorje) a ženské energie (zvonek). Výška je cca 17 cm. Soška je vyrobena z odolného polyresinu. Ilustrativní vyobrazení.  Symbolicky dorže představuje "blesk osvícení", náhlou změnu v lidském vědomí, kterou uznává mnoho náboženství jako stěžejní v oblasti mystiky a v životě svatých. Díky osvícení se můžeme oddělit od hmotných statků, jako jsou peníze, jídlo a dokonce i samotný život. Štěstí pak přichází nikoliv zvenčí, ale zevnitř nás samotných. V tibe...tském buddhismu je dorje neoddělitelnou rituální součástí náboženských obřadů.  Buddha, v překladu probuzený, osvícený, je v buddhismu bytostí, která dosáhla dokonalé realizace, tzv. osvícení. Takové bytosti jsou osvobozeny od tzv. tří jedů mysli, tj. nevědomosti, hněvu a chtivosti a od utrpení. Podstatou bytí pro ně jsou charakteristické znaky bytí, což značí neuspokojivost, nestálost a nepodstatnost. Kam umístit sošku v interiéru? Buddha ve Feng Shui je symbolem štěstí, moudrosti, osvícení, hojnosti, prosperity a přináší pozitivní energii. Obecně se doporučuje umístit sošku minimálně několik centimetrů od země, naproti vstupním dveřím. Soška má zahánět negativní energii pronikající do domu. K Buddhovi je nutné chovat se s respektem. Pokud budete hladit Buddhovo břicho, podpoříte jeho účel, a sice zesílení pozitivní energie, splnění přání a tužeb, stále dobrou náladu a zahánění smůly. Chcete umocnit příznivé působení sošky Buddhy na Váš domov? Nezapomeňte na pravidelné vykuřování Buddhy pomocí vonných tyčinek.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Buddha soška s dorje a zvonky barva bílá - výška cca 17 cm a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, bytové doplňky a dekorace sleva, figurky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Buddha soška s dorje a zvonky barva bílá - výška cca 17 cm
Právě si prohlížíte... - 29% sleva

539,- Kč