Buddha odpočívající thajská soška - výška cca 31 cm

Buddha odpočívající thajská soška - výška cca 31 cm
Buddha odpočívající thajská soška - výška cca 31 cm
Buddha odpočívající thajská soška - výška cca 31 cm
Buddha odpočívající thajská soška - výška cca 31 cm
1 799 1 799 2142
1 799,- Kč

Původní cena: 1 799,- Kč


Hodnocení:


Buddha odpočívající thajská soška - výška cca 31 cm z kategorie oblečení a móda, klenoty, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Nefertitis a budete spokojení s dodaným Buddha odpočívající thajská soška - výška cca 31 cm .

Detailní informace

Krásná soška odpočívajícího Buddhy v thajském stylu. Soška je vyrobena z polyresinu (odolné pryskyřice). Výška je cca 31 cm, rozměry: 12 x 25 x 31 cm, celková hmotnost cca 1400 g. Ilustrativní vyobrazení.  Buddha, v překladu probuzený, osvícený, je v buddhismu bytostí, která dosáhla dokonalé realizace, tzv. osvícení. Takové bytosti jsou osvobozeny od tzv. tří jedů mysli, tj. nevědomosti, hněvu a chtivosti a od utrpení. Podstatou bytí pro ně jsou charakteristické znaky bytí, což značí neuspokojivost, nestálost a nepodstatnost. Příběh, který se v...áže k ležícímu Buddhovi: žil obr jménem Asurindarahu, který chtěl spatřit Buddhu, ale nechtěl mu vzdát poctu a poklonit se mu. Buddha, který ležel, vypadal mnohem větší, než obr. Na to obrovi ukázal nebeskou říši obývanou tvory opět mnohem většími, než byl obr. Obr Asurindarahu byl tímto tak ponížen, že se před odchodem nakonec Buddhovi přeci jen poklonil. Kam umístit sošku v interiéru?
Buddha ve Feng Shui je symbolem štěstí, moudrosti, osvícení, hojnosti, prosperity a přináší pozitivní energii. Obecně se doporučuje umístit sošku minimálně několik centimetrů od země, naproti vstupním dveřím. Soška má zahánět negativní energii pronikající do domu. K Buddhovi je nutné chovat se s respektem. Pokud budete hladit Buddhovo břicho, podpoříte jeho účel, a sice zesílení pozitivní energie, splnění přání a tužeb, stále dobrou náladu a zahánění smůly. Chcete umocnit příznivé působení sošky Buddhy na Váš domov? Nezapomeňte na pravidelné vykuřování Buddhy pomocí vonných tyčinek: vonné tyčinky

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

210,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Buddha odpočívající thajská soška - výška cca 31 cm a další podobné zlevněné zboží z kategorie oblečení a móda sleva, klenoty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Buddha odpočívající thajská soška - výška cca 31 cm
Právě si prohlížíte...

1799,- Kč