Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Profesionální fén Valera Swiss Silent 9500 Ionic Rotocord / 2000 W / červená

Profesionální fén Valera Swiss Silent 9500 Ionic Rotocord / 2000 W / červená

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Profesionální fén Valera Swiss Silent 9500 Ionic Rotocord / 2000 W / červená z kategorie zdraví a krása, osobní péče, péče o vlasy, nástroje pro vlasový styling, fény, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ema Home a budete spokojení s dodaným Profesionální fén Valera Swiss Silent 9500 Ionic Rotocord / 2000 W / červená .

Detailní informace

Profesionální fén Valera Swiss Silent 9500 Ionic Rotocord / 2000 W / červená Historie značky Valera sahá až do roku 1955, což znamená, že má za sebou desítky let zkušeností s výrobou kvalitních kosmetických přístrojů, mezi něž se řadí i tento výkonný vysoušeč vlasů. Na první pohled zaujme svým moderním designem, ale nabízí toho mnohem více. Velmi zajímavá je například konstrukce těla, díky níž dochází k tlumení produkovaného hluku a přístroj tak vydává až o 35 % menší hluk než některé konkurenční modely. Vysoký výkon a ...moderní technologie Příkon 2 000 W dává tušit, že se jedná o skutečně velmi efektivní vysoušeč, s nímž bude sušení vlasů otázkou okamžiku. Výkon lze regulovat pomocí dvojice rychlostí a měnit lze i teplotu produkovaného vzduchu – zde jsou na výběr tři úrovně. Celkem tak máte k dispozici šest unikátních konfigurací, z nichž si určitě vždy vyberete tu, která vám bude v daný okamžik nejvíce vyhovovat. Za zmínku stojí také speciální spojka napájecího kabelu. Rotocord, jak výrobce tuto funkci označuje, je patentovaný systém umožňující plné otáčení kabelu, takže při sušení vlasů nedochází k zamotávání či jiným nepříjemnostem. Klíčové vlastnosti Kvalitní elektromotor mající na starost přísun vzduchu je optimalizován pro maximální životnost, což znamená, že váš vysoušeč bude vždy připraven a nikdy vás nezklame. Tělo přístroje je opatřeno speciální zvukovou izolací, díky níž je hladina produkovaného hluku až o 35 % nižší, než u konkurenčních modelů. Hluk tak nepřekročí hranici 69 dB. Často se dostanete do situace, kdy potřebujete v průběhu sušení vlasů vyměnit nástavec, ale musíte počkat, protože je po použití horký. S tímto přístrojem tato nepříjemnost zcela odpadá – nástavce totiž zůstávají na dotyk chladné. Technologie Colour Care chrání barvu na vašich vlasech, takže nedochází k její předčasné degradaci, blednutí a podobně. Navzdory robustní konstrukci a množství nabízených funkcí a technologií není tento vysoušeč nikterak těžký, ba naopak. Hmotnost činí pouhých 555 g, takže je jakákoliv manipulace velmi jednoduchá a ani při delším používání vás nebude bolet ruka.   Technické parametry Typ fénu standardní fén Max. příkon 2000 W Počet rychlostí 2 Počet teplot 3 Difuzér Ne Koncentrátor vzduchu Ano Ionizátor Ano Studený vzduch Ano Délka přívodního kabelu 3 m Rozměry produktu (š x v x h) 18 x 25 x 9 cm Hmotnost produktu 0,9 kg Obsah balení Profesionální fén Valera Swiss Silent 9500 Ionic Rotocord / 2000 W / červená

Produkt je výrobek značky Valera ,distribuovaný s EAN kódem 7610558004042.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Valera, Osobní péče Valera, Péče o vlasy Valera, Nástroje pro vlasový styling Valera, Fény Valera.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.9 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Profesionální fén Valera Swiss Silent 9500 Ionic Rotocord / 2000 W / červená a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, péče o vlasy sleva, nástroje pro vlasový styling sleva, fény sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Valera a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Valera najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Profesionální fén Valera Swiss Silent 9500 Ionic Rotocord / 2000 W / červená
Právě si prohlížíte...

1499,- Kč