Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Fén Rowenta Handy Dry CV1622F0, 1600W

Fén Rowenta Handy Dry CV1622F0, 1600W
Fén Rowenta Handy Dry CV1622F0, 1600W
Fén Rowenta Handy Dry CV1622F0, 1600W
Fén Rowenta Handy Dry CV1622F0, 1600W

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Fén Rowenta Handy Dry CV1622F0, 1600W z kategorie zdraví a krása, osobní péče, péče o vlasy, nástroje pro vlasový styling, fény, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Fén Rowenta Handy Dry CV1622F0, 1600W .

Detailní informace

Rychlé vysoušení Rowenta Handy Dry CV1622F0 vám přináší rychlé a snadné vysoušení vlasů. Vyzkoušejte výjimečnou sílu pokročilé technologie Effiwatts, se kterou je fénování účinné a zároveň energeticky úsporné. Chytré funkce Výkon 2000 W je doplněn inteligentními funkcemi, se dvěma nastaveními rychlosti/teploty, které vám poskytují absolutní kontrolu nad vaším účesem. Samovolně pohyblivá technologie nástavce Moving Air Booster nabízí automaticky oscilovou trysku, díky které je vysoušení extra rychlé a pohodlné. Nepřijdete ani o funkci studeného ...vzduchu, se kterým svůj konečný styling vlasů zafixujete na dlouhou dobu. Snadné nastavení Díky 2 nastavením teplot a úrovně rychlosti máte nad účesem snadnou kontrolu. Jednoduché použivání Délka kabelu 1,8 m přináší velkou volnost pohybu. Ergonomický design vám zase zaručí jednoduché uchopení a snadnou manipulaci. Mimořádně rychlé vysoušení Samovolně se pohybujícínástavec Moving Air Booster vám přináší velmi rychlý způsob vysoušení vlasů. Výkonné vysoušení Chcete-li dosáhnout efektivního vysoušecího výkonu s menší spotřebou energie, pak je tu pro vás pokročilá technologie Wffiwatts. Precizní styling Dokončete váš styling pomocí nástavce s koncentrátorem pro koncentrovaný proud vzduchu,který zajišťuje přesné vysoušení a perfektní výsledky. Maximální bezpečnost Pro maximální bezpečí zajišťuje oscilační tryska rovnoměrný rozptyl tepla a zabraňuje tak přehřívání.

Produkt je výrobek značky Rowenta ,distribuovaný s EAN kódem 3121040078945.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Rowenta, Osobní péče Rowenta, Péče o vlasy Rowenta, Nástroje pro vlasový styling Rowenta, Fény Rowenta.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Fén Rowenta Handy Dry CV1622F0, 1600W a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, péče o vlasy sleva, nástroje pro vlasový styling sleva, fény sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Rowenta a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Rowenta najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Fén Rowenta Handy Dry CV1622F0, 1600W
Právě si prohlížíte...

367,- Kč