Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Fén na vlasy Solis Home & Away 3791 / černá, červená

Fén na vlasy Solis Home & Away 3791 / černá, červená
Fén na vlasy Solis Home & Away 3791 / černá, červená
Fén na vlasy Solis Home & Away 3791 / černá, červená
Fén na vlasy Solis Home & Away 3791 / černá, červená

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Fén na vlasy Solis Home & Away 3791 / černá, červená z kategorie zdraví a krása, osobní péče, péče o vlasy, nástroje pro vlasový styling, fény, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ema Home a budete spokojení s dodaným Fén na vlasy Solis Home & Away 3791 / černá, červená .

Detailní informace

  Solis Home & Away, červená / černá Seznamte se s dokonalým společníkem, kterého si můžete vzít s sebou na dovolenou, služební cesty a víkendové výlety nebo ho používat doma! Díky svým kompaktním rozměrům a skládací rukojeti se Solis Home & Travel snadno vejde i do menších kufrů, aby vás mohl následovat kamkoli, ale také šetří místo při uložení doma. Tento cestovní fén je navržen pro celosvětové použití, stačí jen upravit napětí pro použití s 220-240 V a 110-120 V. I přes své kompaktní rozměry je fén Solis Home & Away vybaven motorem o př...íkonu 1 800 W, takže je také velmi výkonný. Zvolte nejvyšší nastavení teploty/rychlosti pro rychlé a snadné vysoušení vlasů nebo zvolte speciální funkci pro péči o dětské vlasy. Toto nastavení umožňuje šetrné vysoušení vlasů s nízkou teplotou a výkonem, takže je vhodné zejména pro citlivé dětské vlasy a pokožku nebo například srst vašeho domácího mazlíčka. Díky nízké hmotnosti lze fén používat delší dobu, aniž by se fénování stalo únavným. Integrovaná iontová technologie se postará o to, aby vaše vlasy byly maximálně lesklé a zdravé, a umožňuje snadnější manipulaci s krepatými vlasy. 3 nastavení teploty a 2 nastavení rychlosti Jednoduchým posuvným přepínačem zvolte požadované nastavení teploty a rychlosti. Včetně stylingové trysky Připojte přiloženou trysku pro rychlé vysoušení vlasů a pro použití při česání vlasů. Ochrana proti přehřátí Integrovaný bezpečnostní termostat s ochranou proti přehřátí pro maximální bezpečnost při provozu.             Specifikace: Barva: Červená, černá Materiál: Plast Typ motoru: Stejnosměrný Příkon: 1800 W Iontová technologie Keramická topná tělesa Vhodné pro všechny typy vlasů Počet rychlostí: 2 Počet teplot: 3 Skládací rukojeť Délka kabelu: 180 cm Rozměry: Balení: 12,5 x 8,8 x 22,2 cm Hmotnost: 530 g Obsah balení: Solis Home & Away 3791 Stylingová tryska  

Produkt je výrobek značky Solis ,distribuovaný s EAN kódem 7611210961710.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Solis, Osobní péče Solis, Péče o vlasy Solis, Nástroje pro vlasový styling Solis, Fény Solis.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.53 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Fén na vlasy Solis Home & Away 3791 / černá, červená a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, péče o vlasy sleva, nástroje pro vlasový styling sleva, fény sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Solis a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Solis najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Fén na vlasy Solis Home & Away 3791 / černá, červená
Právě si prohlížíte...

799,- Kč