Univerzální pila EINHELL TC-AP 650 E

Univerzální pila EINHELL TC-AP 650 E
Univerzální pila EINHELL TC-AP 650 E
Univerzální pila EINHELL TC-AP 650 E
Univerzální pila EINHELL TC-AP 650 E
1 852 1 852 1048
1 852,- Kč

Původní cena: 1 852,- Kč


Hodnocení:


Univerzální pila EINHELL TC-AP 650 E z kategorie kutilství a řemeslo, nářadí a nástroje, pily, elektrické pily ocasky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahrada Ježek a budete spokojení s dodaným Univerzální pila EINHELL TC-AP 650 E .

Detailní informace

Univerzální pila EINHELL TC-AP 650 E je kompaktní a mnohostranný přístroj, který uplatní své silné stránky při nejrůznějším řezání, zejména pokud jde o rychlý postup při řezání.
Technické údaje Elektronická regulace počtu zdvihů umožňuje citlivé přizpůsobení k typu a tloušťce materiálu a zároveň i k zamýšlenému použití. Pila TC-AP 650 E je vybavena ergonomickým měkkým úchopem a pohodlně a bezpečně se drží. Kluzná botka nastavitelná bez použití nářadí zajišťuje optimální využití pilového listu, který lze vyměnit rovněž bez použití nářa...dí. Její soft touch rukojeť a ergonomický, štíhlý design zajišťují dokonalé vedení, bezpečné uchopení a volnost pohybu. Pro možnost okamžitého použití je univerzální pila vybavena jedním pilovým listem na dřevo. Přednosti
Elektronická regulace počtu zdvihů Výměna pilového listu bez použití nářadí Kluzná botka nastavitelná bez použití nářadí pro optimální využití pilového listu Velká oblast s měkkým úchopem Ergonomický, štíhlý design s měkkým úchopem Vč. pilového listu na dřevo
 

Produkt je výrobek značky Einhell ,distribuovaný s EAN kódem 4006825585292.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Einhell, Nářadí a nástroje Einhell, Pily Einhell, Elektrické pily ocasky Einhell.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 3.37 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Univerzální pila EINHELL TC-AP 650 E a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, nářadí a nástroje sleva, pily sleva, elektrické pily ocasky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Einhell a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Einhell najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Univerzální pila EINHELL TC-AP 650 E
Právě si prohlížíte...

1852,- Kč