Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Zastřihovač vlasů Ducati by Imetec 11498 HC 719 STEERING

Zastřihovač vlasů Ducati by Imetec 11498 HC 719 STEERING
Zastřihovač vlasů Ducati by Imetec 11498 HC 719 STEERING
Zastřihovač vlasů Ducati by Imetec 11498 HC 719 STEERING
Zastřihovač vlasů Ducati by Imetec 11498 HC 719 STEERING

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Zastřihovač vlasů Ducati by Imetec 11498 HC 719 STEERING z kategorie zdraví a krása, osobní péče, holení a péče o vzhled, elektrické holicí strojky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Zastřihovač vlasů Ducati by Imetec 11498 HC 719 STEERING .

Detailní informace

Dvě možnosti rychlosti S využitím zastřihovače Ducati by Imetec HC 719 Steering si můžete sami regulovat a tvořit účes podle vašich představ. K tomu vám dopomůžou kvalitní čepele z oceli. Profesionální nože dále disponují samoostřící vlastností, čímž zajišťují dlouhou životnost. K bezproblémovému sestřihu ideálně poslouží dvě rychlosti. První rychlost sportovní je vynikající pro rychlé sestřihy a husté vlasy. Rychlost druhá se spíše hodí na jemnější, například dětské vlasy a překvapí svým tichým režimem. Vyhoví vašim představám Pokud si na zast...řihovači Ducati by Imetec HC 719 Steering zvolíte režim Turbo, přístroj okamžitě zvýší výkon a rychlost pro ještě větší efektivitu. Po dobití, které je možné přímo ze sítě, nebo s baterií, vydrží zastřihovač až 60 minut v provozu. Vy si tak bez problému stihnete vytvořit libovolný účes, aniž byste museli během stříhání přístroj nějak dobíjet. Údržba zastřihovače půjde také snadno díky praktické čisticí sadě, která je součástí balení. K sadě dále přísluší i dva užitečné nástavce. Požadovaného vzhledu docílíte výběrem jedné z 15 délek střihu od 1 mm do 25 mm, s přesností 1,5 mm.

Produkt je výrobek značky Ducati By Imetec ,distribuovaný s EAN kódem 8007403114985.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Ducati By Imetec, Osobní péče Ducati By Imetec, Holení a péče o vzhled Ducati By Imetec, Elektrické holicí strojky Ducati By Imetec.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 48 mm
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

609,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Zastřihovač vlasů Ducati by Imetec 11498 HC 719 STEERING a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, holení a péče o vzhled sleva, elektrické holicí strojky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ducati By Imetec a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ducati By Imetec najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Zastřihovač vlasů Ducati by Imetec 11498 HC 719 STEERING
Právě si prohlížíte...

549,- Kč