Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

BOT Chytrá klika TTLock H1 90mm stříbrná

BOT Chytrá klika TTLock H1 90mm stříbrná
BOT Chytrá klika TTLock H1 90mm stříbrná
BOT Chytrá klika TTLock H1 90mm stříbrná
BOT Chytrá klika TTLock H1 90mm stříbrná

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


BOT Chytrá klika TTLock H1 90mm stříbrná z kategorie kutilství a řemeslo, stavební materiály, kování dveří, dveřní kliky, koule a madla, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Blueroad a budete spokojení s dodaným BOT Chytrá klika TTLock H1 90mm stříbrná .

Detailní informace

BOT Chytrá klika H1 72-92mm variabilní Tuya Smart / Smart Life stříbrná Využijte možnosti dnešních technologií do chytrého domova, které zvýší bezpečnost a komfort vašeho bydlení. Pomocí chytré kliky můžete zabezpečit prostory bytů, kanceláří, pokojů, toalet nebo skladů. Díky chytré dveřní klice můžete nastavit vstup do daných prostor více způsoby. Mezi tyto způsoby patří odemykání Bluetooth technologií mobilním telefonem s podporou systému Android/iOS, odemykání na dálku pomocí WIFI gateway (potřeba dokoupit zvlášť), odemykání pomocí PIN hesla... na klice, čipových karet nebo odemykání otiskem prstu. Klíčové vlastnosti:
Chytrá dveřní klika ovládaná přes Bluetooth mobilního telefonu Ovládání na dálku pomocí WIFI gateway (potřeba dokoupit zvlášť) Nastavitelná v aplikaci Tuya Smart nebo Smart Life Podpora Android a iOS Ovládání kartou, zadáním PIN, nebo přes otisk prstu Čtečka otisku prstu Číselná klávesnice Čtečka čipových karet Kapacita pro uložení 200 otisků prstů, 200 čipových karet, paměť až pro 150 individuálních hesel
Technické parametry:
Bluetooth propojení s telefonem Gateway, lze propojit i přes wifi (2,4GHz) Ochrana IP: 55 Pracovní teplota: -35°C - 55°C Napájení: 4x AAA baterie (zvlášť) V případě odemykání 20x denně, může baterie pracovat nepřetržitě déle než 10 měsíců Životnost baterií: přibližně 10 měsíců Doporučená tloušťka dveří 35-60mm Rozteč zámku v rozsahu 72mm až 92mm Pravolevé provedení kliky Materiál: nerezová ocel Barva: stříbrná
Instalace a ovládání chytré kliky Instalace chytré kliky je jednoduchá a normálně nezabere více než hodinu. Samotné zacházení s chytrou klikou je uživatelsky přívětivé a klika lze jednoduše nastavit. Klika se nastavuje a ovládá díky aplikaci Tuya Smart nebo Smart Life na vašem mobilním telefonu, a tudíž můžete s klikou pracovat kdykoli se to hodí. Díky aplikaci Tuya Smart nebo Smart Life můžete nastavit oprávnění pro jednotlivé uživatele, sledovat historii nebo nastavit omezený časový vstup. Další možnost ovládání, je bez mobilního telefonu, zadáním kódu přímo na klice nebo rezervním klíčem.  Obsah balení: přední panel, zadní panel, cylindrická vložka, 2 x mechanický klíč, 3x čip - klíčenka, příslušenství k instalaci, návod k použití
 

Produkt je výrobek značky Bot.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Bot, Stavební materiály Bot, Kování dveří Bot, Dveřní kliky, koule a madla Bot.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

BOT Chytrá klika TTLock H1 90mm stříbrná a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, stavební materiály sleva, kování dveří sleva, dveřní kliky, koule a madla sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bot a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bot najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

BOT Chytrá klika TTLock H1 90mm stříbrná
Právě si prohlížíte...

5699,- Kč