Zahrada Ježek Dárkový poukaz v hodnotě 5000 Kč

Zahrada Ježek Dárkový poukaz v hodnotě 5000 Kč
5 000 5 000 753
5 000,- Kč

Původní cena: 5 000,- Kč


Hodnocení:


Zahrada Ježek Dárkový poukaz v hodnotě 5000 Kč z kategorie dům a zahrada, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahrada Ježek a budete spokojení s dodaným Zahrada Ježek Dárkový poukaz v hodnotě 5000 Kč .

Detailní informace

Chcete obdarovat vaše blízké dárkem z našeho sortimentu? Že je na něj brzo nebo je jednoduše příliš velký? Právě proto jsme si pro vás připravili sérii dárkových poukazů, které najdou své místo pod ne jedním vánoční stromkem. Jak to funguje? Po zakoupení vám dárkový poukaz odešleme emailem nebo poštou. Poukaz také můžete vyzvednout přímo na naší pobočce. V poznámce objednávky nám nezapomeňte vyplnit, kterou z těchto forem preferujete.
Poukaz je uplatnitelný na jakýkoliv produkt z našeho sortimentu Platnost poukaz až do 30.6.2024 Poukaz lze... uplatnit pouze v plné výši bez možnosti vrácení peněz
Hledáte poukaz na míru? Standardně nabízíme poukazy v hodnotách 500 Kč, 1000 Kč, 2500 Kč a 5000 Kč. Neváhejte nás ale kontaktovat telefonicky na čísle 371 655 660 nebo emailem na adrese info@zahradajezek.cz. Rádi vytvoříme poukaz šitý přesně na míru vašim potřebám.  

Produkt je výrobek značky Zahrada Ježek.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Zahrada Ježek.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Zahrada Ježek Dárkový poukaz v hodnotě 5000 Kč a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Zahrada Ježek a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Zahrada Ježek najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Zahrada Ježek Dárkový poukaz v hodnotě 5000 Kč
Právě si prohlížíte...

5000,- Kč