Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Bílý jídelní stůl s deskou v dekoru dub sonoma MADO 120x80

Bílý jídelní stůl s deskou v dekoru dub sonoma MADO 120x80

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Bílý jídelní stůl s deskou v dekoru dub sonoma MADO 120x80 z kategorie dům a zahrada, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Scandishop a budete spokojení s dodaným Bílý jídelní stůl s deskou v dekoru dub sonoma MADO 120x80 .

Detailní informace

Materiál stolu Nábytková deska Vrchní deska potažena PVC dýhou: Dub sonoma MDF: Bílý mat Rozměry stolu Šířka: 120 cm Hloubka: 80 cm Výška: 75 cm Tloušťka desky: 18 mm Rozvíjet v interiéru hodnoty jako je kvalita, preciznost a střídmost se vyplatí. V jednoduchosti naleznete krásu, to platí dvakrát častěji u skandinávského stylu. Propracovaný design inspirovaný v severských zemích vnese do prostoru lehkost, energii a vzdušnost. Jemná paleta barev prostor opticky zvětší a projasní. Interiéry vynikají funkčností a čistotou. Skandinávské jídeln...y a kuchyně vytváří velký otevřený prostor plný světla a harmonie. Jídelní stůl Mado 120 x 80 cm se díky svým rozměrům hodí i do menších místností. Bílé nohy a deska v přírodním dekoru dubu sonoma ozdobí každou jídelnu. Nebojte se kombinovat s výraznějšími doplňky a čalouněnými židlemi.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 32 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Bílý jídelní stůl s deskou v dekoru dub sonoma MADO 120x80 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Bílý jídelní stůl s deskou v dekoru dub sonoma MADO 120x80
Právě si prohlížíte...

2449,- Kč