PETITE&MARS Kousátko silikonové TAKE&MATCH Misty Green 0m+

PETITE&MARS Kousátko silikonové TAKE&MATCH Misty Green 0m+
PETITE&MARS Kousátko silikonové TAKE&MATCH Misty Green 0m+
PETITE&MARS Kousátko silikonové TAKE&MATCH Misty Green 0m+
PETITE&MARS Kousátko silikonové TAKE&MATCH Misty Green 0m+
129 129 1118
129,- Kč

Původní cena: 129,- Kč


Hodnocení:


PETITE&MARS Kousátko silikonové TAKE&MATCH Misty Green 0m+ z kategorie děti a kojenci, péče o děti a kojence, dudlíky a kousadla, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným PETITE&MARS Kousátko silikonové TAKE&MATCH Misty Green 0m+ .

Detailní informace

TAKE&MATCH série TAKE what you need and MATCH as you like. Vyberte si výrobky, které vaše dítě potřebuje, a slaďte je barevně podle svých představ. Jídelní sety jsou k dispozici v barvách inspirovaných nejnovějšími trendy a zkomponovány tak, aby každá barva dokonale ladila s ostatními. Můžete proto libovolně kombinovat všechny prvky potřebné k přípravě bezpečného jídla pro vaše dítě a vytvořit si tak vlastní jedinečnou kolekci. Díky naší sérii se krmení vašeho dítěte stane nejen velmi jednoduchým, ale také estetickým a příjemným. Silikonové kou...sátko TAKE&MATCH Měkké silikonové kousátko ve tvaru lístku je vyrobeno výlučně z potravinářského silikonu bez obsahu BPA. Nejkvalitnější odolné materiály zaručují bezpečnost vašeho děťátka během hry a kousání. Pružný silikon je ideální pro citlivé dásně. Pomáhá zmírnit bolest, která vzniká během prořezávání zoubků, protože při kousání jsou dásně jemně masírovány. Velké hladké plochy na listu poskytují ideální místo pro nanášení chladicího gelu. Kousátko lze také zchladit v chladničce a dát jej děťátku ke kousání studené. Díky svému tvaru a velikosti je kousátko pro dítě snadno uchopitelné a poskytuje vynikající, bezpečnou hru, která stimuluje jeho vývoj. Kousátko lze kombinovat s jiným výrobkem z řady TAKE&MATCH ve stejné nebo hodící se barvě. Vlastnosti: měkké, lehké a pružné vyrobeno ze 100% bezpečného silikonu bez obsahu BPA má uklidňující účinek na dásně dítěte během prořezávání zoubků ergonomický design, tvarovaný s ohledem na nejmenší: zaoblené hroty a malé rozměry usnadňují uchopení a hru bezpečný tvar, bránící udušení rozvíjí motorické schopnosti dítěte design, který umožňuje aplikovat chladící gel na kousátko lze chladit v chladničce (ne v mrazničce) snadno se udržuje v čistotě, lze jej mýt v myčce nádobí k dispozici ve 4 barvách rozměry 7 × 7 cm hmotnost: 20 g

Produkt je výrobek značky Petite&mars ,distribuovaný s EAN kódem 8596202003687.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Petite&mars, Péče o děti a kojence Petite&mars, Dudlíky a kousadla Petite&mars.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

PETITE&MARS Kousátko silikonové TAKE&MATCH Misty Green 0m+ a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, péče o děti a kojence sleva, dudlíky a kousadla sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Petite&mars a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Petite&mars najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

PETITE&MARS Kousátko silikonové TAKE&MATCH Misty Green 0m+
Právě si prohlížíte...

129,- Kč