NATTOU Hračka plyšová chrastící sloník Axel LA 18 cm

NATTOU Hračka plyšová chrastící sloník Axel LA 18 cm
NATTOU Hračka plyšová chrastící sloník Axel LA 18 cm
NATTOU Hračka plyšová chrastící sloník Axel LA 18 cm
NATTOU Hračka plyšová chrastící sloník Axel LA 18 cm
409 409 81
409,- Kč

Původní cena: 409,- Kč


Hodnocení:


NATTOU Hračka plyšová chrastící sloník Axel LA 18 cm z kategorie děti a kojenci, péče o děti a kojence, dudlíky a kousadla, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným NATTOU Hračka plyšová chrastící sloník Axel LA 18 cm .

Detailní informace

Tato krásná plyšová hračka v jemných barvách se svojí roztomilou tvářičkou rozbuší srdce vašeho děťátka. Tento plyšáček lze uchopit mnoha způsoby a tím podporuje rozvoj jemné i hrubé motoriky. Extra měkký materiál poskytuje pocit bezpečí a ochrany během prvních týdnů a měsíců. Ideální kamarád na hraní pro bláznivá dobrodružství, který zároveň uklidní děťátko v těžkých chrastítko uvnitř rozvoj hrubé a jemné motoriky díky četným možnostem uchopení: ruce, nohy, chobot, uši stimuluje hmat extra měkký materiál, příjemný na dotek Rozměr: 18 cm Složen...í: 100% polyester Možnost praní v pračce na 30°C Dovolte nám dát Vám pár tipů, jak co nejlépe budovat přátelství mezi Vaším miminkem a jeho nebo její Nattou plyšovou hračkou: Miminko se zvykne navázat na jednu konkrétní hračku. Tomu nemusíme rozumět, ale měli bychom to akceptovat. Po vyprání, mějte hračku pár nocí u sebe aby nasala vaši přirozenou vůni, která miminko následně uklidní a dá mu nebo její pocit bezpečí. Pořiďte si raději dvě stejné oblíbené Nattou hračky pro případ, že se Vám jedna ztratí. Tímto předejdete uplakaným očkám. Hračky sem tam střídejte aby Vaše malé necítilo žádný rozdíl. Vaše miminko bude chtít se svou oblíbenou Nattou hračkou usínat v postýlce. Jakmile usne, doporučujeme hračku z postýlky vyjmout, ale zároveň nechat ji nablízku. Takto miminko klidně usne a vzbudí se v lepší náladě. Nattou hračky budou doprovázet Vaše miminko v prvních měsících života. Dají vašemu dítěti potřebnou důvěru, pocit bezpečí a komfortu v klíčových okamžicích v raných fázích růstu a vývoje.

Produkt je výrobek značky Nattou ,distribuovaný s EAN kódem 5414673748025.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Nattou, Péče o děti a kojence Nattou, Dudlíky a kousadla Nattou.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

NATTOU Hračka plyšová chrastící sloník Axel LA 18 cm a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, péče o děti a kojence sleva, dudlíky a kousadla sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Nattou a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Nattou najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

NATTOU Hračka plyšová chrastící sloník Axel LA 18 cm
Právě si prohlížíte...

409,- Kč