Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Koaxiální kabel AQ samec-samice, rohový konektor, 1.5 m

Koaxiální kabel AQ samec-samice, rohový konektor, 1.5 m

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Koaxiální kabel AQ samec-samice, rohový konektor, 1.5 m z kategorie elektronika, video, videopříslušenství, díly a příslušenství k televizorům, držáky na televize a monitory, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ema Home a budete spokojení s dodaným Koaxiální kabel AQ samec-samice, rohový konektor, 1.5 m .

Detailní informace

Koaxiální kabel AQ samec-samice, rohový konektor, 1,5 m Televize a satelit k sobě v dnešní době již neodmyslitelně patří. Jejich kombinací si můžete užívat desítky hodin skvělé televizní zábavy. Anténní kabel AQ CV3015 je zakončen úhlovým konektorem, díky kterému budete moct satelit či anténu připojit ke svému televizoru i ve zhoršených prostorových podmínkách s těžkou dostupností. Zahnuté provedení kabelu navíc zaručí ještě vyšší ochranu proti poškození a následné ztrátě funkčnosti. Parametry Typ kabelu: Anténní Z konektoru: Koaxiální Do konek...toru: Koaxiální Délka kabelu: 1,5 m Použití kabelu: Televizor Barva: Bílá Rozměry výrobku (Š x V x H): 9 x 20 x 2 cm Rozměry balení (Š x V x H): 16,8 x 2 x 21,8 cm Hmotnost balení: 0,1 kg Obsah balení Koaxiální kabel AQ samec-samice, rohový konektor, 1.5 m

Produkt je výrobek značky Aq ,distribuovaný s EAN kódem 8595122750282.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Aq, Video Aq, Videopříslušenství Aq, Díly a příslušenství k televizorům Aq, Držáky na televize a monitory Aq.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.1 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Koaxiální kabel AQ samec-samice, rohový konektor, 1.5 m a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, video sleva, videopříslušenství sleva, díly a příslušenství k televizorům sleva, držáky na televize a monitory sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Aq a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Aq najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Koaxiální kabel AQ samec-samice, rohový konektor, 1.5 m
Právě si prohlížíte...

79,- Kč