Vůně do auta CAR náplň Vanilla & Wood

Vůně do auta CAR náplň Vanilla & Wood
179 149 1789
179,- Kč

Původní cena: 149,- Kč


Hodnocení:


Vůně do auta CAR náplň Vanilla & Wood z kategorie dům a zahrada, bytové doplňky a dekorace, domácí vůně, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Truhlíkov a budete spokojení s dodaným Vůně do auta CAR náplň Vanilla & Wood .

Detailní informace

(Vanilka a dřevo) Dokonale harmonickou orientální vůni vytváří spojení nevinné vanilky se vzácným santalovým dřevem. Jednoduchá a krásná vůně navozující atmosféru, pohody, vyrovnanosti až euforie láká každého k přivonění.Vůně do auta s italským stylem. Balení obsahuje 1 ks parfémované náplně a náhradní klip pro uchycení na ventilaci. Náhradní náplň je univerzálně použitelná pro pouzdra Millefiori ICON v jakémkoli designu. Náplň vyměníte tak, že z pouzdra vyjmete vypotřebovanou náplň a zasunete novou.

Produkt je výrobek značky Millefiori Milano ,distribuovaný s EAN kódem 8055182137008.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Millefiori Milano, Bytové doplňky a dekorace Millefiori Milano, Domácí vůně Millefiori Milano.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Vůně do auta CAR náplň Vanilla & Wood a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, bytové doplňky a dekorace sleva, domácí vůně sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Millefiori Milano a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Millefiori Milano najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Vůně do auta CAR náplň Vanilla & Wood
Právě si prohlížíte...

179,- Kč