Millefiori Vůně do auta CAR Pompelmo

Millefiori Vůně do auta CAR Pompelmo
349 329 1577
349,- Kč

Původní cena: 329,- Kč


Hodnocení:


Millefiori Vůně do auta CAR Pompelmo z kategorie dům a zahrada, bytové doplňky a dekorace, domácí vůně, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Truhlíkov a budete spokojení s dodaným Millefiori Vůně do auta CAR Pompelmo .

Detailní informace

Zlatavé sicilské slunce dává zdejším, právě dozrávajícím, grepům charakteristické, osvěžující a příjemně citrusové aroma, které svěžestí provoní Váše auto.Parfém do auta značky Millefiori Milano je vyroben z anodozovaného hliníků v různých barvách, ke každé vůni je přiřazena jedna barva. Z každé strany je zasunut díl obsahující speciální aromatickou pryž. Aromatická pryž brání vytečení vůně do interiéru automobilu a jeho poškození. Po připevnění osvěžovače pomocí klipu na výdech ventilace dochází k postupnému uvolňování vůně. Vonné esence jsou ...vyrobené z přírodních silic a stejně jako ostatní produkty Millefiori Milano, nejsou zdraví škodlivé. Délka uvolňování vůně: 1-2 měsíce

Produkt je výrobek značky Millefiori Milano ,distribuovaný s EAN kódem 8059265190607.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Millefiori Milano, Bytové doplňky a dekorace Millefiori Milano, Domácí vůně Millefiori Milano.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Millefiori Vůně do auta CAR Pompelmo a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, bytové doplňky a dekorace sleva, domácí vůně sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Millefiori Milano a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Millefiori Milano najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Millefiori Vůně do auta CAR Pompelmo
Právě si prohlížíte...

349,- Kč