Maison Berger Paris Aroma difuzér Cube Pod olivovníkem Under the Olive Tree 125 ml

Maison Berger Paris Aroma difuzér Cube Pod olivovníkem Under the Olive Tree 125 ml
505 478 368
505,- Kč

Původní cena: 478,- Kč


Hodnocení:


Maison Berger Paris Aroma difuzér Cube Pod olivovníkem Under the Olive Tree 125 ml z kategorie dům a zahrada, bytové doplňky a dekorace, domácí vůně, se slevou kupte přes Chci.cz.

VivantisZískejte tento produkt se slevou z obchodu Vivantis a budete spokojení s dodaným Maison Berger Paris Aroma difuzér Cube Pod olivovníkem Under the Olive Tree 125 ml .

Detailní informace

Difuzér ve tvaru krychle ze silnostěnného skla provoní váš domov dlouhotrvající svěží vůní. Intenzitu vůně ovlivníte počtem použitých tyčinek, pro maximální účinek je pravidelně otáčejte. Pod olivovníky je nadčasovou, dřevitou vůní s jemně kožnatou nótou. Je zároveň zářivá a tajemná. Okouzlujícím způsobem odhaluje tajemství orientu. Tato svůdná esence se otevírá dřevitě květinovou vůní s dotekem myrhy. Srdce parfému je pak kožnaté, umocněné pačuli v základu. Jde o svůdnou vůni, která vás vtáhne do víru smyslnosti.

Produkt je výrobek značky Maison Berger Paris ,distribuovaný s EAN kódem 3127290066848.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Maison Berger Paris, Bytové doplňky a dekorace Maison Berger Paris, Domácí vůně Maison Berger Paris.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Maison Berger Paris Aroma difuzér Cube Pod olivovníkem Under the Olive Tree 125 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, bytové doplňky a dekorace sleva, domácí vůně sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Maison Berger Paris a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Maison Berger Paris najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Maison Berger Paris Aroma difuzér Cube Pod olivovníkem Under the Olive Tree 125 ml
Právě si prohlížíte...

505,- Kč