Domácí vodárna RIWALL PRO REHS 1224 F - 10% sleva

-10%
Domácí vodárna RIWALL PRO REHS 1224 F
3 998 4 443 331
3 998,- Kč

Původní cena: 4 443,- Kč


Hodnocení:


Domácí vodárna RIWALL PRO REHS 1224 F z kategorie kutilství a řemeslo, Čerpadla, domácí vodárny, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahrada Ježek a budete spokojení s dodaným Domácí vodárna RIWALL PRO REHS 1224 F .

Zlevněné zboží

Kvalitní domácí vodárna RIWALL PRO REHS 1224 F s předfiltrem je navržena pro spolehlivé zásobování domu nebo zahrady vodou. Hodí se pro zajištění domácnosti vodou – připojení na vodovodní baterie nebo pračku, splachování, podporu vodovodní sítě, zavlažování, odběr dešťové vody z nádrží apod.  Technické údaje Samonasávací čerpadlo RIWALL PRO je poháněno výkonným elektrickým motorem o příkonu 1200 W. Disponuje maximální přepravní kapacitou 3800 litrů za hodinu, výtlakem až 48 m a sací hloubkou až 7 m. ...Tlaková nádrž s vnitřním gumovým pláštěm je vyrobena z jakostní antikorozní oceli a obsah 24 litrů znamená, že není potřeba zapínat čerpadlo při každém následujícím vodním odběru. Vodárna je vybavena tlakoměrem pro kontrolu výstupního tlaku a hydrokontrolou pro automatické spínání čerpadla. Toto čerpadlo je vhodné k čerpání vody o maximální teplotě 35 °C. Přednosti
Pevné držadlo pro snadnou manipulaci Velký integrovaný předfiltr, který zabraňuje průchodu nečistot do vodovodní sítě,
Ochrana proti přetížení, kdy díky výkonové rezervě může motor pracovat i delší dobu bez rizika přehřátí Nerezová obruba čerpadla Výpustný šroub pro snadnou obsluhu Široké ocelové nohy zajišťují dobrou stabilitu
Součástí balení je přehledný návod k obsluze, který si také můžete stáhnou v souvisejících dokumentech. Výrobce poskytuje na značku Riwall PRO o dva roky prodlouženou záruku nad rámec zákonné záruční lhůty. Podmínkou je předložení výrobku k servisní prohlídce v autorizovaném servisu ve 24. měsíci od data prodeje stroje. Chcete vědět, kde můžete tento produkt servisovat - podívejte se do naší Mapy servisů.

Produkt je výrobek značky Riwall ,distribuovaný s EAN kódem 8595123405334.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Riwall, Čerpadla Riwall, Domácí vodárny Riwall.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 14 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Domácí vodárna RIWALL PRO REHS 1224 F a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, Čerpadla sleva, domácí vodárny sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Riwall a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Riwall najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Domácí vodárna RIWALL PRO REHS 1224 F
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

3998,- Kč