Domácí vodárna EINHELL GE-WW 1246 N FS

Domácí vodárna EINHELL GE-WW 1246 N FS
Domácí vodárna EINHELL GE-WW 1246 N FS
Domácí vodárna EINHELL GE-WW 1246 N FS
Domácí vodárna EINHELL GE-WW 1246 N FS
8 350 8 350 3
8 350,- Kč

Původní cena: 8 350,- Kč


Hodnocení:


Domácí vodárna EINHELL GE-WW 1246 N FS z kategorie kutilství a řemeslo, Čerpadla, domácí vodárny, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahrada Ježek a budete spokojení s dodaným Domácí vodárna EINHELL GE-WW 1246 N FS .

Detailní informace

Domácí vodárna EINHELL GE-WW 1246 N FS s výkonem 1 200 W poskytuje soběstačnost v zásobování užitkovou vodou jako nízkonákladovou alternativu zdroje vody. Místo použití nákladného přívodu vody z rozvodné sítě vám může být užitková voda dodávána z nádrží, šachet, studní nebo cisteren, kterou následně můžete využít k mycím pracem, splachování toalet, zalévání zahrady či mytí automobilu. Místo použití pitné vody, která prošla složitým procesem čištění, nevznikají užitím užitkové vody takové náklady. Technické údaje Domácí vodárna s&...nbsp;nerezovým vzhledem má širokou škálu ovládacích mechanismů – vypínač Zap/Vyp, ukazatel hladiny vody, ukazatel nečistot, ukazatel sání a snímač průtoku s LED displejem. Velký otvor pro plnění vody usnadňuje spuštění. Pro úplně vypuštění je k dispozici velký vypouštěcí závit, díky čemuž je zaručena mrazuvzdornost. Vodárna disponuje ochranou proti chodu na sucho, ochranou proti opaření, tepelným vypínačem a hrubým filtrem se zpětným ventilem. Má vysoce kvalitní mechanické těsnění, druhou, přídavnou tlakovou hadici, sací a tlakové připojení vyrobené z vysoce kvalitního kovu, což zaručuje dlouhou životnost, a velkou 20 litrovou nádrž. Produkt je dodáván s hadicovým adaptérem s vnějším závitem 1“ (33,3 mm), který je vhodný pro sací hadice 1“. Přednosti
Ukazatel naplnění vody Velký plnící otvor vody Ukazatel znečištění Indikátor sání Sensor průtoku vč. LED displeje Ochrana proti zamrznutí vody díky vypouštěcímu závitu Ochrana před chodem na sucho Ochrana proti opaření Tepelná ochrana Integrovaný předfiltr se zpětným ventilem Zap/Vypínač Vysoce kvalitní mechanické těsnění Přídavné tlakové připojení ze strany Sací a tlakové přípojky z kvalitního kovu s dlouhou životností Velká tlaková nádoba 20 l Vzhled z nerezové oceli Vč. hadicové přípojky (33,3 mm) pro hadice 1"

Produkt je výrobek značky Einhell ,distribuovaný s EAN kódem 4006825640373.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Einhell, Čerpadla Einhell, Domácí vodárny Einhell.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 20.1 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Domácí vodárna EINHELL GE-WW 1246 N FS a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, Čerpadla sleva, domácí vodárny sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Einhell a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Einhell najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Domácí vodárna EINHELL GE-WW 1246 N FS
Právě si prohlížíte...

8350,- Kč