Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Domácí pekárna Gorenje BM910WII, 15 programů

Domácí pekárna Gorenje BM910WII, 15 programů
Domácí pekárna Gorenje BM910WII, 15 programů
Domácí pekárna Gorenje BM910WII, 15 programů
Domácí pekárna Gorenje BM910WII, 15 programů

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Domácí pekárna Gorenje BM910WII, 15 programů z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, domácí pekárny, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Domácí pekárna Gorenje BM910WII, 15 programů .

Detailní informace

Skvělý pomocník S plně automatickou pekárnou Gorenje BM910WII si kdykoliv upečete čerstvý chleba v pohodlí domova. Lze si zvolit mezi objemem 750 g nebo 900 g. Navíc budete vždy znát jeho přesné složení. Pekárna je vybavena 2 hnětacími háky a velkým skleněným okénkem umístěným na víku. Pomocí LCD displeje a jednoduchého ovládání snadno nastavíte program, čas i stupeň propečení. 15 programů K dispozici je 15 programů pro přípravu různých druhů chleba, včetně programu pro přípravu bezlepkového chleba, džemů či těst. Stupeň propečení kůrky lze nas...tavit na světlý, střední a tmavý. Pekárna disponuje také funkci udržování teploty. Bezpečné pečení Pečení bude pokračovat i po přerušení přívodu elektrické energie. Forma na chléb i hnětací háky jsou opatřeny nepřilnavým povrchem. Délka napájecího kabelu je 1 metr a na spodní straně se nachází protiskluzové nožičky.

Produkt je výrobek značky Gorenje ,distribuovaný s EAN kódem 3838782069758.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Gorenje, Kuchyně a jídelny Gorenje, Kuchyňské spotřebiče Gorenje, Domácí pekárny Gorenje.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 559,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Domácí pekárna Gorenje BM910WII, 15 programů a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Gorenje a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Gorenje najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Domácí pekárna Gorenje BM910WII, 15 programů
Právě si prohlížíte...

1818,- Kč