Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Domácí pekárna Concept PC5510, 12 programů

Domácí pekárna Concept PC5510, 12 programů
Domácí pekárna Concept PC5510, 12 programů
Domácí pekárna Concept PC5510, 12 programů
Domácí pekárna Concept PC5510, 12 programů

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Domácí pekárna Concept PC5510, 12 programů z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, domácí pekárny, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Domácí pekárna Concept PC5510, 12 programů .

Detailní informace

Domácí pekárna Concept PC5510, 12 programů Každé ráno čerstvé pečivo Také si rádi dopřáváte ráno čerstvé pečivo? S pekárnou od Conceptu se můžete takto hýčkat třeba každé ráno. Nastavitelný 13hodinový časovač pohodlně zajistí, že pečení chleba začne zcela automaticky a díky tichému provozu pekárny je možné nechat chleba péct i přes noc. Díky funkci KEEP WARM udrží váš chleba teplý ještě hodinu po dopečení. Chleba přesně jak si přejete S pekárnou chleba PC5510 si můžete vybrat mezi dvěma velikostmi bochníku: 700 nebo 1000 g. Je jen na vás, pro k...olik strávníků budete chleba péct. Zároveň můžete zvolit ze tří stupňů propečení kůrky (světlá, střední, tmavá) přesně podle toho, jak to máte rádi. Snadná příprava S domácí pekárnou chleba PC5510 je příprava chleba velice jednoduchá. Proces pečení je zcela automatický. Stačí jen vložit potřebné suroviny do pečicí nádoby, zvolit program, stupeň propečení kůrky a přibližnou váhu hotového bochníku. Zbytek už udělá pekárna sama. Díky hnětacímu háku si suroviny sama zpracuje, těsto nechá nakynout a poté spustí pečení. Výsledkem je perfektní chleba přesně podle vaší chuti. Pekárna zvládne i přípravu nejrůznějších druhů těst k dalšímu využití (kynuté koláře, rohlíky, moučníky, těstoviny, pizza, nudle). Jednoduchá údržba Vnitřní nádoba je vyjímatelná a opatřená nepřilnavou povrchovou úpravou, takže se v ní těsto nepřipéká a hotový chleba z ní snadno vyklopíte. Díky tomu se i jednoduše čistí.

Produkt je výrobek značky Concept ,distribuovaný s EAN kódem 8595631009178.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Concept, Kuchyně a jídelny Concept, Kuchyňské spotřebiče Concept, Domácí pekárny Concept.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Domácí pekárna Concept PC5510, 12 programů a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Concept a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Concept najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Domácí pekárna Concept PC5510, 12 programů
Právě si prohlížíte...

1759,- Kč