Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

IP pohon dveřního zámku Homematic HmIP-DLD / bílá

IP pohon dveřního zámku Homematic HmIP-DLD / bílá
IP pohon dveřního zámku Homematic HmIP-DLD / bílá
IP pohon dveřního zámku Homematic HmIP-DLD / bílá
IP pohon dveřního zámku Homematic HmIP-DLD / bílá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


IP pohon dveřního zámku Homematic HmIP-DLD / bílá z kategorie dům a zahrada, zabezpečení firem a domácností, domácí bezpečnostní systémy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ema Home a budete spokojení s dodaným IP pohon dveřního zámku Homematic HmIP-DLD / bílá .

Detailní informace

IP pohon dveřního zámku Homematic HmIP-DLD / bílá Pohodlné zamykání, odemykání a dokonce otevírání domovních dveří je nyní možné kdykoliv, ať už jste na cestách nebo doma. Jednoduše pomocí Homematic IP APP aplikace, dálkového ovládání na klíče nebo hlasového ovládání (se systémem Amazon Alexa nebo Google Assistant). Jednoduše určit, kdo může vstoupit Díky konfiguraci přístupových práv lze přístup do Smart Home spravovat individuálně - nezáleží na tom, který je den v týdnu nebo jaký je čas. Domovní dveře mohou být otevřeny pouze tehdy, pokud si ...to obyvatelé přejí. Můžete tak například uklízečky nebo pečovatelské služby vpustit do domu v danou dobu pomocí dálkového ovládání na klíč. Do aplikace se také uloží vstup do objektu. Jsou dveře opravdu zamčeny? V požadovaném čase se dveře automaticky uzamknou (např. přes noc). Tím se zvyšuje bezpečnost v Smart Home a odpadá zbytečná kontrola domovních dveří. Kdo chce být opravdu v bezpečí, může po každém odblokování automaticky zablokovat domovní dveře. Časové body a zpoždění lze individuálně nastavit pomocí aplikace. Absolutně bezpečné Systém zamykání dveří využívá výhody zabezpečení protokolu Homematic IP, IT a dat certifikovaného dle VDE. Díky montáži na vnitřní stranu dveří není zařízení rozpoznatelné zvenčí. Jednoduchá montáž Snadná montáž na standardní profilové zámky s nouzovou a nebezpečnou funkcí – bez poškození dveří, rámu nebo klíče. Díky provozu na baterie nejsou zapotřebí žádné kabely. Pro montáž musí být cylindrická vložka na vnitřní straně dveří vysunuta 8 - 15 mm. Další výhody Možnost použití až 8 dálkových ovladačů a 8 smartphonů Možnost ručního otevírání a zavírání kdykoli pomocí otočného ovladače (funkce nouzového režimu) Z vnějšku lze dveře i nadále otevírat běžným klíčem Osobní PIN pro ochranu před nechtěným ovládáním pomocí Aplikace Speciální funkce Pohodlné zamykání, odemykání a otevírání dveří i na cestách Konfigurovatelná přístupová práva Snadná montáž na standardní profilové válce s nouzovou a nebezpečnou funkcí Lze jej i nadále otvírat běžným klíčem Technické parametry Základní parametry Podporované OS Android, iOS Funkce Odemknutí, Zamknutí Fungování Přes centrální jednotku Baterie 3x AAA Provozní napětí 4.5 V Stupeň krytí IP20 Přenos dat (Smart Home) bezdrátový Připojení Rádiové vlny: Ano Frekvence 868 MHz  Max. dosah 200 m Systémové požadavky Smartphone se systémem iOS nebo Android Přístupový Point Homematic IP (HmIP-HAP) s bezplatnou aplikací pro smartphony - Centrála CCU2/CCU3 s místním uživatelským rozhraním WebUI Partnerská řešení třetích stran Další parametry Rozměry produktu (š x v x h) 5,6 x 11,8 x 6,3 cm Hmotnost 0,33 kg Obsah balení IP pohon dveřního zámku Homematic HmIP-DLD / bílá Montážní materiál Baterie

Produkt je výrobek značky Homematic ,distribuovaný s EAN kódem 4047976549528.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Homematic, Zabezpečení firem a domácností Homematic, Domácí bezpečnostní systémy Homematic.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.33 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

IP pohon dveřního zámku Homematic HmIP-DLD / bílá a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, zabezpečení firem a domácností sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Homematic a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Homematic najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

IP pohon dveřního zámku Homematic HmIP-DLD / bílá
Právě si prohlížíte...

3499,- Kč