Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Pouzdro na tablet s klávesnicí Apple Smart Keyboard iPad – CZ / šedá

Pouzdro na tablet s klávesnicí Apple Smart Keyboard iPad  – CZ / šedá
Pouzdro na tablet s klávesnicí Apple Smart Keyboard iPad  – CZ / šedá
Pouzdro na tablet s klávesnicí Apple Smart Keyboard iPad  – CZ / šedá
Pouzdro na tablet s klávesnicí Apple Smart Keyboard iPad  – CZ / šedá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Pouzdro na tablet s klávesnicí Apple Smart Keyboard iPad – CZ / šedá z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, počítačové komponenty, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ema Home a budete spokojení s dodaným Pouzdro na tablet s klávesnicí Apple Smart Keyboard iPad – CZ / šedá .

Detailní informace

 Pouzdro na tablet s klávesnicí Apple Smart Keyboard iPad (7. generace) a iPad Air (3. generace) – CZ Ochraňte svůj iPad Pro druhé generace při pádu, před poškrábáním displeje a před prachem, a když potřebujete, proměňte zadní stranu krytu na klávesnici. Apple Smart Keyboard Folio chrání tablet zepředu i zezadu, a když potřebujete psát, jednoduše ho rozložíte a získáte plnohodnotnou klávesnici. Přeložením pouzdra z něj navíc uděláte šikovný stojánek, který vám poslouží při práci (spolu s klávesnicí s...i tak z tabletu uděláte plnohodnotný počítač), čtení nebo třeba sledování instruktážních videí. Usnadní vám také videohovory nebo on-line konference. Stojánek a klávesnici si nastavíte do různých úhlů podle toho, jak vám to vyhovuje. Kryt na iPad snadno nasadíte a stejně jednoduše ho sejmete, váží navíc pouhých 500 gramů, takže výrazně nezvyšuje hmotnost iPadu. Nepotřebuje přitom žádné nabíjení ani párování, stačí připojit kryt a klávesnice se automaticky propojí s tabletem. Apple Smart Keyboard Folio je kompatibilní s tablety Apple iPad (7. generace) a iPad Air (3. generace) Vlastnosti Kryt, stojánek a klávesnice v jednom na iPad Pro druhé generace Chrání přední i zadní stranu tabletu, po rozložení umožňuje pohodlné psaní v několika polohách Klávesnici není nutné nabíjet ani párovat, připojí se automaticky Kompatibilní s modely Apple iPad (7. generace) a iPad Air (3. generace) Parametry Úhlopříčka displeje (palce) 10.5 Možnost polohování Ano Klávesnice Ano Určeno pro model tabletu Apple iPad 10.2" (2020), Apple iPad 10,2" (2019), Apple iPad Air 10.5" (2019) Pro značku Apple Model A1829 MX3L2CZ/A iPad Smart Keyboard - Czech Barva šedá Typ pouzdra s klávesnicí Maximální šířka zařízení 25 cm Maximální výška zařízení 17.4 cm Značky Apple Hmotnost výrobku 0.5 kg Rozměry balení (ŠxVxH) 19 x 1.5 x 26.3 cm Hmotnost balení 0.8 kg Obsah balení Pouzdro na tablet s klávesnicí Apple Smart Keyboard iPad (7. generace) a iPad Air (3. generace) – CZ

Produkt je výrobek značky Apple ,distribuovaný s EAN kódem 190199306820.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Apple, Elektronika – příslušenství Apple, Počítačové komponenty Apple.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.8 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pouzdro na tablet s klávesnicí Apple Smart Keyboard iPad – CZ / šedá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, počítačové komponenty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Apple a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Apple najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pouzdro na tablet s klávesnicí Apple Smart Keyboard iPad – CZ / šedá
Právě si prohlížíte...

4599,- Kč