Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Viadana 38mm Composite Single Block Swivel with Shackle and Becket - Cam Cleat

Viadana 38mm Composite Single Block Swivel with Shackle and Becket - Cam Cleat

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Viadana 38mm Composite Single Block Swivel with Shackle and Becket - Cam Cleat z kategorie auto-moto, díly a příslušenství vozidel, díly a příslušenství k motorovým člunům, díly pro plachetnice, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Viadana 38mm Composite Single Block Swivel with Shackle and Becket - Cam Cleat .

Detailní informace

Extrémně lehké a pevné lodní kladky s kuličkovým ložiskem. Vhodné pro použití v systémech přední a hlavní plachty na menších plachetnicích. Kotouče i kuličková ložiska jsou z materiálu Delrin®. Tělo kladky je z kompozitního materiálu, nýty a vedlé lotu z ušlechtilé oceli AISI 316. Všechny dvojité a trojité kladky s šeklem mají univerzální 3 silničn...í hlavici a mohou být zajištěny ve dvou polohách nebo uvolněné. Průměr : 38 mm Maximální průměr lana : 10 mm Maximální pracovní zatížení : 230 kg Mez pevnosti : 600 kg Hmotnost : 42 g Země původu : Itálie Délka : 80 mm

Produkt je výrobek značky Viadana.

Procházet zboží z kategorie Auto-moto Viadana, Díly a příslušenství vozidel Viadana, Díly a příslušenství k motorovým člunům Viadana, Díly pro plachetnice Viadana.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

3 090,- Kč
2 709,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Viadana 38mm Composite Single Block Swivel with Shackle and Becket - Cam Cleat a další podobné zlevněné zboží z kategorie auto-moto sleva, díly a příslušenství vozidel sleva, díly a příslušenství k motorovým člunům sleva, díly pro plachetnice sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Viadana a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Viadana najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Viadana 38mm Composite Single Block Swivel with Shackle and Becket - Cam Cleat
Právě si prohlížíte...

990,- Kč