Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

COMPASS CALIBER Carbon 16"

COMPASS CALIBER Carbon 16

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


COMPASS CALIBER Carbon 16" z kategorie auto-moto, díly a příslušenství vozidel, díly motorových vozidel, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným COMPASS CALIBER Carbon 16" .

Detailní informace

Poklice na kola COMPASS CALIBER Carbon 16":Pokud chcete udržet kola svého auta co nejdéle v dokonalé kondici, budou určitě vhodnou volbou poklice na kola COMPASS CALIBER Carbon 16. Paprsčitý tvar a černo-stříbrná barevnost těchto krytů rázem dodají každému vozu nový styl a eleganci. Zároveň však zaručují kolům ochranu před mechanickým poškozením během parkování, chrání je i proti korozi a jiným vlivům klimatu. Hlavní předností poklic je použitý materiál, kterým je v tomto případě ABS plast, jenž se vyznačuje velkou odolností i pružností. Poklic...e na kola COMPASS připevníte na většinu plechových kol o velikosti 16 a nasadíte je během chvilky zcela bez nářadí. Příznivá zpráva je také, že
v jednom balení objevíte rovnou 4 ks těchto pečlivě zhotovených poklic na auto. Důležité přednosti poklic na kola COMPASS CALIBER Carbon 16 Chrání kola proti poškrábání a dalšímu mechanickému poškození Určeno pro standardní disky o průměru 16 Promyšlený design a odolné zpracování Základ tvoří materiál ABS plast Bezproblémová montáž, a to zcela bez nářadí

Produkt je výrobek značky Compass ,distribuovaný s EAN kódem 5906197744770.

Procházet zboží z kategorie Auto-moto Compass, Díly a příslušenství vozidel Compass, Díly motorových vozidel Compass.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

COMPASS CALIBER Carbon 16" a další podobné zlevněné zboží z kategorie auto-moto sleva, díly a příslušenství vozidel sleva, díly motorových vozidel sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Compass a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Compass najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

COMPASS CALIBER Carbon 16"
Právě si prohlížíte...

1109,- Kč