Sony ZV-E1 + FE 28-60mm f/4-5.6

Sony ZV-E1 + FE 28-60mm f/4-5.6
73 990 73 990 831
73 990,- Kč

Původní cena: 73 990,- Kč


Hodnocení:


Sony ZV-E1 + FE 28-60mm f/4-5.6 z kategorie foto, video a optika, fotoaparáty a kamery, digitální fotoaparáty, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Sony ZV-E1 + FE 28-60mm f/4-5.6 .

Detailní informace

Digitální fotoaparát Sony ZV-E1 + FE 28-60mm f/4-5.6:Doporučené k tomuto modeluDigitální fotoaparát Sony ZV-E1 + FE 28-60mm f/4-5.6Stvořen k tvorbě obsahu
Kompaktní streamovací fotoaparát Sony ZV-E1 obsahuje vysoce výkonný Full-Frame snímač schopný nahrávat v rozlišení až 4K 60p, unikátní automatické ostření na bázi umělé inteligence s rozpoznáváním obličejů a dalších objektů a umožňuje dosáhnout profesionální kvality zvuku. Je určený k tvorbě video obsahu pro ty, kteří hledají ten nejlepší zážitek. Poprvé můžete zaznamenat svá videa ...s filmovým vzhledem díky jedinečnému profilu Cinematic Vlog a profesionálnímu obrazovému profilu S-CINETONE. Vyzkoušejte si, jaké to je točit vlogy jako profesionál.
Součástí setu je navíc objektiv Sony FE 28-60mm f/4-5.6.
Kvalitní snímač Sony Full-FrameKompaktní fotoaparát Sony ZV-E1 disponuje snímačem Full-Frame s rozlišením 4K 60p, čímž umožňuje neomezené tvůrčí vyjádření v těch nejnáročnějších světelných podmínkách. Vyzkoušejte si na vlastní kůži profil obrazu S-CINESTONE a Cinematic Vlog, díky čemuž docílíte filmového vzhledu. Vlogovací fotoaparát Sony ZV-E1 umožňuje i zpomalený záběr v rozlišení 4K 120p převzatý z profesionálních kamer prostřednictvím bezplatné aktualizace firmwaru. Můžete si tak vyzkoušet, jaké to je vytvořit si originální filmový vlog. Vyzkoušejte si práci s umělou inteligencíKompaktní fotoaparát Sony ZV-E1 obsahuje čip s umělou inteligencí a je tak schopen pokročilých funkcí automatického ostření. Dokáže detekovat lidské oči, domácí zvířata i okolní předměty, díky čemuž budou snímky vždy ostré. Disponuje i dalšími funkcemi, jako je automatická kompozice a stabilizace záběru - objekt tak vydrží stabilní a vycentrovaný.Přednosti digitálního fotoaparátu Sony ZV-E14K fotoaparát Sony ZV-E1 díky svým funkcím umožňuje kreativní tvorbu kvalitních videí. Můžete s ním snadno rozostřit pozadí pomocí přepínače efektu bookeh a můžete použít i nastavení Product Showcase k udržení ostrosti objektů, což je zásadní funkce pro všechny recenzenty. Otočný, plně dotykový displej a kontrolka nahrávání je samozřejmost a maximálně vám umožní se plně soustředit na tvoření obsahu. Rozlišení vhodné k filmováníSony vlogovací kamera ZV-E1 s rozlišením 4K je vhodná i k tvorbě filmů. Nejnovější funkce kompenzace nežádoucí změny zorného úhlu při změně zaostřovací vzdálenosti dokáže eliminovat změnu ohniskové vzdálenosti při různých vzdálenostech. Je možné také importovat vlastní soubory LUT pro náhled výsledku. Sdílejte svou tvorbu s celým světemVyužijte nejnovější aplikaci značky Sony pro spárování s telefonem a přenášejte vysoce kvalitní videa přímo do telefonu. Vlogovací kamera je navíc připravena na streamování v rozlišení až 4K 30p nebo Full HD 60p a to bez nutnosti použití záznamové karty nebo jiného softwaru. Nalezne tak využití i jako YouTube kamera. Objevujte nové úhly pohleduZnačka Sony představuje široké možnosti, jak si vychutnat a zaznamenat další úhly pohledu -  a to s více než 70 dostupnými Full-Frame objektivy. Prozkoumejte i široké portfolio  digitálních mikrofonů ECM.Malý a lehký Full-Frame objektiv Sony ZV-E1 + FE 28-60mm f/4-5.6K fotoaparátu navíc obdržíte kompaktní objektiv Sony ZV-E1 + FE 28-60mm f/4-5.6 pracující s rozsahem ohnisek 28-60 mm a světelností f/4-5,6. Tím pokryje většinu běžně potřebných úhlů záběru. Oceníte jej nejen při pořizování fotografií, ale i při natáčení videa. Sony ZV-E1 + FE 28-60mm f/4-5.6 disponuje automatickým ostřením a navíc má díky lineárnímu motoru tichý chod. Pomocí 7lamelové clony se můžete těšit na symetrický bokeh efekt.Kompaktní a odolný objektiv FE 28-60mm f/4-5.6Nebojte se pořizovat fotografie a natáčet videa ani v extrémních podmínkách. Objektiv Sony ZV-E1 + FE 28-60mm f/4-5.6 je zkonstruován tak, aby byl...

Produkt je výrobek značky Sony ,distribuovaný s EAN kódem 4548736144828.

Procházet zboží z kategorie Foto, video a optika Sony, Fotoaparáty a kamery Sony, Digitální fotoaparáty Sony.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

21 790,- Kč
16 090,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Sony ZV-E1 + FE 28-60mm f/4-5.6 a další podobné zlevněné zboží z kategorie foto, video a optika sleva, fotoaparáty a kamery sleva, digitální fotoaparáty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Sony a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Sony najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sony ZV-E1 + FE 28-60mm f/4-5.6
Právě si prohlížíte...

73990,- Kč