Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sony ZV-1 + Starter kit

Sony ZV-1 + Starter kit

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sony ZV-1 + Starter kit z kategorie foto, video a optika, fotoaparáty a kamery, digitální fotoaparáty, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Sony ZV-1 + Starter kit .

Detailní informace

Digitální fotoaparát Sony ZV-1 + Starter kit:Fotky kvalitnější než ze standardního smartphonu pořídíte kompaktním fotoaparátem Sony ZV-1 + Starter kit. V jeho konstrukci se ukrývá CMOS snímač o velikosti 1. Díky tomu se můžete těšit na přiměřeně kvalitní fotografie a videa v rozlišení 4K. Samostatné rozlišení snímače dosahuje 20,1 Mpx o poměru stran 3:2. Aktivaci jednotlivých funkcí
a úpravu nastavení budete provádět pomocí ovládacích prvků na 3 dotykovém vyklápěcím displeji. To ovlivní i možnost velice komfortně vlogovat, ale rovněž např.... pořizovat selfie. Obrazovka se dá jednoduše překlopit a pak nastavit podle libosti. Využijte technologie Live view k tomu, abyste viděli na displeji svět jako s hledáčkem. Veškerá data z fotoaparátu se zapíší na paměťovou kartu typu SD, SDHC a SDXC. O potřebnou energii v fotoaparátu se postará akumulátor. Velkou výhodu skýtá přítomnost funkce optické stabilizace obrazu. Je tedy řeč o procesu vyrovnávání obrazu v reálném čase. Podílí se na tom implementovaný gyroskopický senzor. Už se tedy nemusíte trápit rozmazanými snímky nebo roztřesenými videi, navíc bez ztráty kvality. K velkým výhodám se řadí přítomnost elektronické stabilizace obrazu. Tím končí doba rozmazaných snímků či roztřesených videi. Základní parametry kompaktního fotoaparátu Sony ZV-1 + Starter kit Digitální fotoaparát SONY tvoří snímač CMOS SONY nabyl rozlišení 20,1 Mpx Dotykový výklopný displej s úhlopříčkou 3 Další výhodou je určitě také automatické detekování obličejů Optická stabilizace dovolí mít obraz bez otřesů a rozmazání Velikou výhodou je elektronická stabilizace obrazu Tvořte videozáznamy s 4K rozlišením Kompaktnímu fotoaparátu dominuje černá barva Konstrukce kompaktního digitálního fotoaparátu SONY Díky svým minimalistickým rozměrům, které činí 10,55 × 6 × 4,35 cm, se fotoaparát hodí vášnivým cestovatelům. Snadno jej tak sbalíte do jakéhokoliv zavazadla, jelikož váží jen 294 g. Celkový vzhled ovlivňuje černá barva. Zepředu narazíte na bajonet s elektronickými kontakty k nainstalování objektivu. Na fotoaparátu jsou umístěny také sáňky pro připevnění externích zařízení. Fotoaparát je vybaven také závitem, který můžete použít k nasazení na gimbal, stativ či jiné pomůcky. Přípojení a formáty digitálního fotoaparátu SONY Pro pořízení fotografií můžete využít formát RAW. Fotoaparát nabízí bezdrátovou technologii Bluetooth a WiFi. Kompaktní fotoaparát umožňuje komunikaci skrze klasický kabel typu USB. Pro náročnější uživatele je k dispozici 3,5mm Jack např. pro přídavný mikrofon. Je-li řeč o grafických výstupech, má nabízený model konektory micro HDMI. Co dalšího vám nabídne fotoaparát Sony ZV-1 + Starter kit? Nejvyšší ISO u fotoaparátu
SONY nabylo hodnoty 12800. Fotoaparát nabídne také snímání sekvencí s rychlostí 24 fotek/s. Pro individuální přizpůsobení jednotlivým scénám můžete pracovat s časem závěrky od 1/2000 s do 30 s. Nahrané videozáznamy nabízí stereo ozvučení. Abyste mohli být vždy dobře zaostřeni, přidal výrobce funkci k detekci obličeje. Koukněte se na svět zblízka s fotoaparátem SONY Cokoliv si tak můžete s použitím optického zoomu přiblížit až 2,7×. Osloví zejména světelností v rozsahu f/1,8 až f/2,8 v závislosti na vybraném ohnisku.

Produkt je výrobek značky Sony.

Procházet zboží z kategorie Foto, video a optika Sony, Fotoaparáty a kamery Sony, Digitální fotoaparáty Sony.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Sony ZV-1 + Starter kit a další podobné zlevněné zboží z kategorie foto, video a optika sleva, fotoaparáty a kamery sleva, digitální fotoaparáty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Sony a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Sony najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sony ZV-1 + Starter kit
Právě si prohlížíte...

22490,- Kč