Sony Alpha A7C + FE 28-60mm f/4-5.6 černý

Sony Alpha A7C + FE 28-60mm f/4-5.6 černý
61 990 58 489 1501
61 990,- Kč

Původní cena: 58 489,- Kč


Hodnocení:


Sony Alpha A7C + FE 28-60mm f/4-5.6 černý z kategorie foto, video a optika, fotoaparáty a kamery, digitální fotoaparáty, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Sony Alpha A7C + FE 28-60mm f/4-5.6 černý .

Detailní informace

Digitální fotoaparát Sony Alpha A7C + FE 28-60mm f/4-5.6 černý:
Myslíte, že ideální fotoaparát pro vloggery a další tvůrce obsahu, jenž dovede pořizovat vysoce kvalitní fotografie i videa a přesto je snadno přenosný a vhodný k cestování, neexistuje? Pak vás nadchne tato digitální bezzrcadlovka Sony Alpha A7C, která je aktuálně nejmenší a nejlehčí na světě mezi fotoaparáty typu Full-Frame s výměnnými objektivy a integrovaným mechanismem optické stabilizace obrazu. I přes svou kompaktnost vám fotoaparát nabídne působivý výkon a kvalitu poříz...ených snímků a záběrů díky svému nadstandardně velkému CMOS Full-Frame snímači o rozlišení 24,2 Mpx. Digitální fotoaparát Sony Alpha A7C v černém provedení vám mimo jiné nabídne vylepšené a velice rychlé automatické ostření i sledování, možnost vysokorychlostního záznamu až 120 snímků za sekundu, 4K kvalitu videa a jeho pokročilé úpravy přímo ve fotoaparátu. Dotykový 3 displej můžete otáčet i vyklápět a jistě oceníte také vysokokapacitní baterií. Samozřejmostí je Wi-Fi a Bluetooth rozhraní pro rychlý přenos dat. K tělu bezzrcadlovky Sony Alpha A7C černé připojíte objektivy na bajonet E. Součástí tohoto balení je všestranný objektiv Sony FE 28-60 mm f/4-5,6, který vám skvěle poslouží k pořizování mimořádně kvalitních fotografií i videí.
Klíčové vlastnosti digitálního fotoaparátu Sony Alpha A7C černý + objektiv Sony FE 28-60 mmDigitální bezzrcadlovka s výměnnými objektivy, jedna z nejmenších a nejlehčích typu Full-Frame s výměnnými objektivy na trhuSony Alpha A7C přijde vhod všem amatérským i profesionálním vloggerům a tvůrcům video obsahuSoučástí setu je taktéž velice kompaktní objektiv Sony FE 28-60 mm f/4-5,6 černýPoužívat můžete jakékoli objektivy na bajonet EFotoaparát Sony Alpha A7C černý se může pyšnit 35 mm velkým CMOS Full-Frame snímačem o rozlišení 24,2 MpxObrazový procesor BIONZ X™ se stará o výtečnou kvalitu obrazuIntegrovaná optická stabilizace obrazuVylepšené automatické ostření s možností ovládání rychlosti přechodů nebo změny zaostřeného objektuVětší pixely na snímači zajišťují výtečnou světelnost za jakýchkoli podmínek bez nárůstu šumu i při vysokém ISOSvětelnou citlivost můžete nastavovat v rozsahu ISO 100 až 51 000Vysoká kvalita videí ve 4K a mnoho vestavěných funkcí k jejich okamžitým úpravámS bezzrcadlovkou Sony Alpha A7C snadno dosáhnete efektu bokehJedinečný systém 4D FOCUS dovede bleskově snímat objekty a jejich nepřetržité sledováníPokročilé automatické zaostření na oči, které díky algoritmu funguje i u zvířatMožnost vysokorychlostního záznamu až 120 snímků za sekunduDotykový 3 displej můžete otáčet až o 176° vodorovně a o 270° svisleSony Alpha A7C černý je vybaven elektronickým hledáčkem XGA OLEDFotoaparát A7C se může pyšnit vysokokapacitní baterií, kterou můžete nabíjet i při snímáníVestavěné Wi-Fi a Bluetooth rozhraníPořídit můžete také volitelný spodní grip s mikrofonem GP-VPT2BT, který poslouží i jako stativKonstrukce těla fotoaparátu z hořčíkové slitiny je velice lehká a přitom odolná, utěsněná proti prachu a vlhkostiPřiložený objektiv Sony FE 28-60 mm f/4-5,6 černý je také odolný vůči prachu i vlhkostiKompaktní objektiv FE 28-60 mm se hodí ke každodennímu použití, fotografování či natáčení videí krajiny, jídla, momentek i jednoduchých portrétů
S velkým snímačem bezzrcadlovky Sony Alpha A7C dosáhnete ohromných výsledkůJedním z hlavních faktorů, které ovlivňují kvalitu pořízených fotografií z konkrétních fotoaparátů, je především velikost integrovaného snímače. Digitální bezzrcadlovka Sony Alpha A7C černá v tomto ohledu nezaostává a jednou z jejích největších předností je Full-Frame snímač až dvakrát větší než v jiných fotoaparátech podobné velikosti typu APS-C a až třikrát větší než snímač ve smartphonu. Snímač digitálního fotoaparátu Sony Alpha A7C dovede zachytit mnohem více světla, které poskytne vašim fotografiím větší hloubku ostrosti s více detaily a se sníženým výskytem šumu. Mimo to dovede takto velký snímač pořizovat Full-Frame záběry, které vynesou vaše...

Produkt je výrobek značky Sony ,distribuovaný s EAN kódem 4548736121713.

Procházet zboží z kategorie Foto, video a optika Sony, Fotoaparáty a kamery Sony, Digitální fotoaparáty Sony.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Sony Alpha A7C + FE 28-60mm f/4-5.6 černý a další podobné zlevněné zboží z kategorie foto, video a optika sleva, fotoaparáty a kamery sleva, digitální fotoaparáty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Sony a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Sony najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sony Alpha A7C + FE 28-60mm f/4-5.6 černý
Právě si prohlížíte...

61990,- Kč