Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sony Alpha A6400

Sony Alpha A6400

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sony Alpha A6400 z kategorie foto, video a optika, fotoaparáty a kamery, digitální fotoaparáty, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Sony Alpha A6400 .

Detailní informace

Digitální fotoaparát Sony Alpha A6400:
Kvalitní digitální fotoaparát Sony Alpha A6400 se spoustou funkcíPředstavujeme vám velmi výkonný, lehký a odolný digitální fotoaparát typu CSC od oblíbené značky SONY. Bezzrcadlový Sony Alpha A6400 v kompaktním designu vyniká 24,2Mpx snímačem typu CMOS Exmor. Čip je velikosti APS-C, tedy naprosto stejný jako v zrcadlovkách a kvalitou se jim zcela vyrovná. Další výhodou tohoto modelu je možnost výměny objektivů, zdokonalený autofokus s funkcí Real-Time Eye AF a Real-Time Tracking se 425 body fázové det...ekce a rychlosti zaostření až 0,02 sekundy. Fotoaparát Alpha A6400 disponuje nejnovějším výkonným procesorem BIONZ X, který hravě pořizuje až 11 sn./s přes hledáček, 8 sn./s přes live-view, 4K video při 30 snímcích a FHD až při 120 sn./s. Co vás rozhodně potěší je elektronický hledáček, výklopný dotykový displej o 180° i WiFi modul. Díky tomuto modulu si zajistíte jednoduché sdílení fotografií a také ovládání fotoaparátu Sony Alpha A6400. 
Digitální fotoaparát Sony Alpha A6400 Výkonný bezzrcadlový digitální fotoaparát Alpha A6400 od značky SonyJe vybaven 24,2Mpx snímačem CMOS Exmor APS-CMožnost výměny objektivůAutofokus s funkcí Real-Time Eye - automatické zaostření na oči v reálném časeFunkce Real-Time Tracking - sledování v reálném časeNejrychlejší automatické ostření na světěSoučástí bezzrcadlovky Sony Alpha A6400 je elektronický hledáček a výklopný dotykový displej o 180°WiFi modul pro snadné sdílení fotografií a ovládání fotoaparátuFotoaparát Sony Alpha A6400 ocení profesionálové i vloggeři
Sony Alpha A6400 umí nejrychlejší automatické ostření na očiSpolečnost Sony vytahuje na konkurenci výsostný model řady Aplha s nejrychlejším automatickým ostřením na světě. Pouhých 0,02 sekundy stačí hybridnímu automatickému systému k ostření. Tím se stává Sony Alpha A6400 opravdovým garantem, že vám již nikdy neuteče dokonalý výsledek. Exkluzivní funkce automatického zaostření na oči zajistí, že portréty budou ještě hezčí. Oči objektu zachytíte po stisknutí tlačítka spouště do poloviny a poté je s mimořádnou přesností sledovat v režimu AF-C. 
Procesor BIONZ X a snímač CMOS Exmor APS-CV útrobách fotoaparátu se nachází snímač CMOS Exmor APS-C s rozlišením 24,2 Mpx, který vyniká schopností zachytit vynikající snímky s nízkou hladinou šumu. Schopností snímače dokonale využívá i obrazový procesor BIONZ X schopný velmi rychle pořizovat statické snímky ve Full HD rozlišení a videa dokonce ve formátu 4K HDR (HLG). 
Dotykový displej digitálního fotoaparátu Sony A6400 potěší vysokým rozlišením Digitální fotoaparát Sony A6400 se pyšní dotykovým LCD displejem o velikosti 3. Displej je vybaven výklopným systémem až do 180 stupňů, který využijete například při focení selfie. Displej s vysokým rozlišením poskytuje mnoho funkcí fotoaparátu a nabízí také velké množství dotykových ovládání. 
Nastavte si bezzrcadlovku Sony Aplha A6400 jak potřebujeteBezzrcadlovka Sony Alpha A6400 uspokojí i fotografy hledající dobře dostupné manuální nastavení. Celkem 8 tlačítek přizpůsobíte na míru vašim fotografickým preferencím. Všem tlačítkům a ovládacím prvkům můžete přidělit jakoukoliv z 89 funkcí. Díky funkci My Menu a My Dial ovladači a ovládacímu kolečku snadno přiřadíte žádanou funkci pro rychlejší přístup při fotografování. 

Produkt je výrobek značky Sony.

Procházet zboží z kategorie Foto, video a optika Sony, Fotoaparáty a kamery Sony, Digitální fotoaparáty Sony.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Sony Alpha A6400 a další podobné zlevněné zboží z kategorie foto, video a optika sleva, fotoaparáty a kamery sleva, digitální fotoaparáty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Sony a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Sony najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sony Alpha A6400
Právě si prohlížíte...

27990,- Kč