Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Panasonic LUMIX G100 + Lumix G Vario 12-32 mm f/3,5-5,6 ASPH. Mega O.I.S. + stativ DMW-SHGR1 - Vlogg

Panasonic LUMIX G100 + Lumix G Vario 12-32 mm f/3,5-5,6 ASPH. Mega O.I.S. + stativ DMW-SHGR1 - Vlogg

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Panasonic LUMIX G100 + Lumix G Vario 12-32 mm f/3,5-5,6 ASPH. Mega O.I.S. + stativ DMW-SHGR1 - Vlogg z kategorie foto, video a optika, fotoaparáty a kamery, digitální fotoaparáty, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Panasonic LUMIX G100 + Lumix G Vario 12-32 mm f/3,5-5,6 ASPH. Mega O.I.S. + stativ DMW-SHGR1 - Vlogg .

Detailní informace

Digitální fotoaparát Panasonic LUMIX G100 + Lumix G Vario 12-32 mm f/3,5-5,6 ASPH. Mega O.I.S. + stativ DMW-SHGR1 - Vlogg:Pořizujte krásné fotografie s digitální bezzrcadlovkou Panasonic LUMIX G100 + Lumix G Vario 12-32 mm f/3,5-5,6 ASPH. Mega O.I.S. + stativ DMW-SHGR1 - Vlogg. Uvnitř jejího těla je ukrytý Live MOS snímač s velikostí Micro 4/3. Můžete se tedy těšit na kvalitní snímky, které ale nedosáhnou profesionální úrovně a videa s rozlišením 4K. Snímač se dopracoval na rozlišení 20,3 Mpx. Aktivování jednotlivých funkcí a změnu nastavení pr...ovedete díky ovládacím prvkům na 3 dotykovém vyklápěcím displeji. S velkým komfortem tak budete se zařízením nejen vlogovat, ale též třeba fotit selfie. Obrazovka vám umožňuje překlopení o 180°. Veškerá data z fotoaparátu se uloží na paměťovou kartu typu SD, SDHC a SDXC. Dle výrobce budete schopni pořídit na jedno nabití až 900 fotografií. Mezi velké výhody patří přítomnost funkce optické stabilizace obrazu. Je tedy řeč o procesu vyrovnávání obrazu v reálném čase. Zaručuje to implementovaný gyroskopický senzor. Dejte tedy sbohem rozmazaným snímkům i roztřesenému videu, navíc bez ztráty kvality. K velkým výhodám patří přítomnost elektronické stabilizace obrazu. Už vás nebudou trápit rozmazané snímky či roztřesená videa. Nejdůležitější funkce digitální bezzrcadlovky Panasonic LUMIX G100 + Lumix G Vario 12-32 mm f/3,5-5,6 ASPH. Mega O.I.S. + stativ DMW-SHGR1 - Vlogg Digitální fotoaparát Panasonic tvoří snímač Live MOS Kontrolu fotografované scény vám dovolí elektronický
hledáček Panasonic poskytuje rozlišení 20,3 Mpx Dotykový displej lze vyklopit o 180° a má úhlopříčku 3 Optická stabilizace dovolí mít obraz bez otřesů a rozmazání Velikou výhodou je elektronická stabilizace obrazu Od teď můžete tvořit videa
s 4K rozlišením Digitální bezzrcadlovce dodává eleganci černá barva Na jedno nabití akumulátoru nafotíte až 900 snímků Konstrukce digitální bezzrcadlovky Panasonic Díky svým minimalistickým rozměrům, které činí 11,56 × 8,25 × 5,42 cm, se stane digitální fotoaparát jasnou volbou aktivních cestovatelů. Kamkoliv jej tak snadno schováte, navíc není těžký - váží jen 345 g. Celkový design doplňuje černá barva. Zepředu narazíte na bajonet s elektronickými kontakty pro připevnění objektivů. Kromě ovládacích prvků se na těle digitálního fotoaparátu setkáte také s displejem a elektronickým hledáčkem. Dosvětlit si kompozici před pořízením snímku vám zajistí vestavěný blesk. V balení se navíc nachází objektiv a držák. Podporované formáty a rozhraní digitální bezzrcadlovky Panasonic K zaznamenávání videí využívá digitální zrcadlovka video kodek H,264/MPEG-4 AVC, ten vám umožňuje nahrát na uložiště více videa, neboť objem videí zmenšuje. Fotografie se pak ukládají i ve formátu RAW; takovýto formát si umožňuje se snímkem daleko více hrát při úpravách na počítači. Odesílejte snímky jednoduše přes WiFi a Bluetooth. Pokud požadujete větší kvalitu zvuku je k dispozici 3,5mm Jack např. pro externí mikrofon. Jedná-li se o grafické výstupy, disponuje tento model konektory micro HDMI. Perfektně zaostřené fotky s objektivem fotoaparátu Panasonic K tomuto kompaktnímu fotoaparátu obdržíte také objektiv. Ten je připraven svým rozptylem ohniskových vzdáleností na přibližování a oddalování. Objektiv nadchne uživatele rozsahem
12 až 32 mm, což mu zajistí místo ve vaší fotovýbavě, pokud je vaším snem fotit např.
krajinu, reportáž nebo architekturu. Jakýkoliv objekt si s použitím optického zoomu přiblížit až 2,7×. Uživatele potěší světelností v rozsahu f/3,5 až f/6, což závisí na zvoleném ohnisku.

Produkt je výrobek značky Panasonic.

Procházet zboží z kategorie Foto, video a optika Panasonic, Fotoaparáty a kamery Panasonic, Digitální fotoaparáty Panasonic.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Panasonic LUMIX G100 + Lumix G Vario 12-32 mm f/3,5-5,6 ASPH. Mega O.I.S. + stativ DMW-SHGR1 - Vlogg a další podobné zlevněné zboží z kategorie foto, video a optika sleva, fotoaparáty a kamery sleva, digitální fotoaparáty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Panasonic a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Panasonic najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Panasonic LUMIX G100 + Lumix G Vario 12-32 mm f/3,5-5,6 ASPH. Mega O.I.S. + stativ DMW-SHGR1 - Vlogg
Právě si prohlížíte...

18990,- Kč