Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Panasonic Lumix DMC-LX15

Panasonic Lumix DMC-LX15

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Panasonic Lumix DMC-LX15 z kategorie foto, video a optika, fotoaparáty a kamery, digitální fotoaparáty, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Panasonic Lumix DMC-LX15 .

Detailní informace

Digitální fotoaparát Panasonic Lumix DMC-LX15: Fotografujte působivě prokreslené fotografie i za neobvykle nízké hladiny osvětlení, měňte nastavení expozice okamžitě pomocí voličů u ruky, nahrávejte detailní 4K videa a najděte si v něm správný okamžik - to vše přinese tento špičkový kompakt.
Hmotnost fotoaparátu: 310 g
Parametry tohoto zboží
   
 
Ohnisková vzdálenost:
min. 26 mm, max. 78 mm
Světelnost:
min. f1,4, max. f2,8
Úhlopříčka displeje:
3
Velikost snímače:
1...
   
 
Maximální ISO:
12 800
Maximální rozlišení videa:
4K (3 840 × 2 160 px)
Výdrž baterie:
260 snímků
Pokročilé funkce:
Nejnovější generace Lumix potěší kromě vybíravých fotografů i milovníky reálných videozáznamů. Nový objektiv LEICA DC VARIO-SUMMILUX dosahuje mimořádné světelnosti. Na špičkový MOS snímač tak dopadá skrz objektiv výrazně více světla, než byste čekali od objektivu s trojnásobným zoomem. Budete fotografovat ostřejší snímky díky kratším expozičním časům, ale také má mnohem lepší předpoklady pro kvalitní fotografie za nižší hladiny osvětlení. Vše ještě více utvrzuje samotný čip s úctyhodnou velikostí 1, aby zachytil výjimečné množství detailů a prokreslené textury. Především pak zlepšený odstup signálu od šumu znamená čistší obraz i při vysokých citlivostech. Klíčové vlastnostiProfesionální kompaktní fotoaparát s 1 senzoremPůsobivě světelný, 3× zoomovací objektiv (f/1,4)20Mpx snímač pro bohaté detaily a jemné texturyPětiosá stabilizace podporuje ostrost v nižším osvětleníNahrává 4K video + fotografie z 4K videaPřesné ostření v již pořízeném snímkuIntuitivní ovládání horními voliči a 2 kroužkyMakro fotografie od 3 cm a standardní od 30 cmWiFi pro sdílení snímků a ovládání z chytrého telefonu Profi snímky i videoLUMIX LX15 natáčí i působivé záznamy v rozlišení 4K, tedy 3840 × 2160 bodů. Toto rozlišení odpovídá 4násobku běžného Full HD, takže si buďte jisti, že zaznamenáte vše před objektivem. Rozlišení 4K se uplatní i při fotografování. V režimu 4K PHOTO lze libovolné okénko z videozáznamu uložit jako samostatný snímek v rozlišení 8 megapixelů. Na výběr správné chvilky máte tedy  „jen“ 30 snímků v jedné sekundě.
Přímé ovládání nastaveníPři naskytnutí jedinečné chvíle není čas listovat pomocí tlačítek nabídkami a hledat režimy nebo měnit nastavení. Proto na řadu přichází generacemi prověřené ovládání pomocí kroužků okolo objektivu a horními voliči. Kroužky se skvěle hodí pro okamžitou změnu clony nebo ruční ostření, kterým můžete zvýraznit libovolnou část snímku na neostrém pozadí, i kdyby byla jen na kraji samotné fotografie. Vyjádřete své fotografické fantazie bez složitého nastavování. Ostření klidně až potomUnikátní funkce Post Focus umožňuje vybrat vhodné místo ostření až u hotových snímků. Stačí prstem na displeji stisknout místo, na které chcete mít zaostřeno. Změnou zaostření se zcela změní atmosféra snímku. Novinkou je Focus Stacking. Vyfotografuje sérii snímků zaostřených na různá místa s různými nastaveními clony. Poté je složí dohromady, takže dostanete působivou ostrost i ve složitě členěném prostoru. Navíc si ostřené body sami zvolíte, a tak bude vše podle vás.

Produkt je výrobek značky Panasonic ,distribuovaný s EAN kódem 5025232855384.

Procházet zboží z kategorie Foto, video a optika Panasonic, Fotoaparáty a kamery Panasonic, Digitální fotoaparáty Panasonic.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

25 990,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Panasonic Lumix DMC-LX15 a další podobné zlevněné zboží z kategorie foto, video a optika sleva, fotoaparáty a kamery sleva, digitální fotoaparáty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Panasonic a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Panasonic najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Panasonic Lumix DMC-LX15
Právě si prohlížíte...

12990,- Kč