Panasonic Lumix DMC-FZ2000

Panasonic Lumix DMC-FZ2000
22 038 22 790 1100
22 038,- Kč

Původní cena: 22 790,- Kč


Hodnocení:


Panasonic Lumix DMC-FZ2000 z kategorie foto, video a optika, fotoaparáty a kamery, digitální fotoaparáty, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Panasonic Lumix DMC-FZ2000 .

Detailní informace

Digitální fotoaparát Panasonic Lumix DMC-FZ2000:Pořizujte fotografie ve špičkové kvalitě na blízko i na vzdálenost, kde by normální fotoaparát nestačil. Díky flexibilní optice a řádně výkonné elektronice máte dveře k dokonalým snímkům otevřeny.Hmotnost fotoaparátu: 966 gParametry tohoto zboží          Ohnisková vzdálenost:min. 24 mm, max. 480 mmSvětelnost:min. F2,8, max. F11Úhlopříčka displeje:3Velikost snímače:1          Maximální ISO:25600Maxim...ální rozlišení videa:Ultra HD (3840 × 2160)Výdrž baterie:350 snímkůPokročilé funkce:Sáňky pro bleskV tomto fotoaparátu se potkaly špičkové technologie z oblasti optiky a snímací elektroniky. V praxi to znamená citlivý snímač v nadstandardní velikosti a objektiv s úžasným rozsahem ohniskových vzdáleností, díky čemuž je fotoaparát mimořádně flexibilní pro každou nastalou situací. Na nejkratší ohnisko zachytí scénu širokoúhle, zatímco při 20násobeném zvětšení si přiblížíte i vzdálené objekty s plnou kvalitou. Abyste na takový zoom nepotřebovali nosit stativ, je zabudovaný stabilizátor v 5 osách, takže spolehlivě kompenzuje otřesy rukou.Klíčové vlastnostiUltrazoom se špičkovým objektivem a snímačemAž 20násobné zvětšení s plnou kvalitouPlynulé a hladké řízení objektivuNahrávání detailního 4K videaKompozice ulehčená flexibilním displejem a hledáčkemKorekce obvyklých optických vad (4× ED, 5× asférický…)Propracovaná ergonomie a ovládáníPlnohodnotná kameraSnímač a objektiv využijete nejen pro parádní fotografie, ale také pro natáčení videa, které mnohdy vypoví o celé situaci mnohem víc. Fotoaparát nabízí video 4K Ultra HD video, kde bude oproti Full HD 4× více detailů. Při záznamu oceníte plynule regulovatelný zoom od širokoúhlého až po tele záběr, takže lze plynule měnit centrum vašeho zájmu. Galvanicky řízená clona používaná v profesionálních modelech zase zařídí hladký přechod jasu bez prudkých odskoků.Vše na svém místěU fotoaparátu s takto velkým objektivem jistě oceníte ergonomický grip, za který se fotoaparát drží pevně a jistě. Navíc budete mít u prstů důležité ovládací prvky, aby bylo používání skutečně intuitivní. Komfortní kompozici snímku do dokonalého výsledku vám přinese flexibilně výklopný displej nebo vyspělý hledáček OLED Live View Finder, se kterým není problém ani v nejostřejším letním nebo horském světle.

Produkt je výrobek značky Panasonic ,distribuovaný s EAN kódem 5025232854646.

Procházet zboží z kategorie Foto, video a optika Panasonic, Fotoaparáty a kamery Panasonic, Digitální fotoaparáty Panasonic.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

25 990,- Kč
21 890,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Panasonic Lumix DMC-FZ2000 a další podobné zlevněné zboží z kategorie foto, video a optika sleva, fotoaparáty a kamery sleva, digitální fotoaparáty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Panasonic a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Panasonic najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Panasonic Lumix DMC-FZ2000
Právě si prohlížíte...

22038,- Kč