Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Panasonic Lumix DC-S1H tělo

Panasonic Lumix DC-S1H tělo

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Panasonic Lumix DC-S1H tělo z kategorie foto, video a optika, fotoaparáty a kamery, digitální fotoaparáty, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Panasonic Lumix DC-S1H tělo .

Detailní informace

Digitální fotoaparát Panasonic Lumix DC-S1H tělo:Hmotnost fotoaparátu: 1164 gParametry tohoto zboží         Typ snímače:full-frame CMOSRozlišení snímače:24,3 MpxÚhlopříčka displeje:3,2Bajonet:Leica L         Maximální ISO:51 200Maximální rozlišení videa:6K/24p 10bitVýdrž baterie:400 snímkůPokročilé funkce:WiFi, Bluetooth, HDMI, duální stabilizace obrazu, výklopný displej, stavový displej, elektronický hledáčekNeomezená kreativita při nahrávání videa s prof...esionálními parametryLumix DC-S1H je ideální volbou pro uživatele, kteří se zabývají nahráváním profesionálního videa. Inovativní 24Mpx full-frame snímač s AA filtrem dokáže zaznamenat videozáznamy v široké škále formátů s neomezeným časem nahrávání díky aktivnímu systému chlazení. O perfektně ostré snímky se postará 5-osá stabilizace v těle (Body I.S.) v kombinaci s dvouosou optickou stabilizací (O.I.S.). Pro dokonalou kontrolu záběru je k dispozici elektronický hledáček Real View Finder (5,76 Mpx) se 100% pokrytím a výklopný 3,2 LCD displej.
Full-frame snímač s technologií Dual Native ISOLumix DC-S1H je osazen nejnovějším full-frame CMOS snímačem s rozlišením 24,3 Mpx a technologií Dual Native ISO, která se postará o nízkou úroveň šumu a vynikající kvalitu obrazu při nízké i vysoké citlivosti. V kombinaci s procesorem Venus Engine je dosaženo hodnoty ISO až 51200/204800.Široký výběr formátu záznamuHybridní fotoaparát LUMIX S1H byl vyvinut speciálně pro potřeby filmové produkce. Užijte si špičkovou kvalitu video záznamů v detailním 6K rozlišení a flexibilní výkon, díky kterému během nahrávání pokryjete všechny situace. K dispozici je např. 10bitový záznam 4:2:0 v rozlišení C4K/4K při 60p ve formátu 16:9, nebo 6K/24p záznam s poměrem stran 3:2.4:2:2 10bitový interní záznamPři volbě 10bitového záznamu fotoaparát poskytuje 4:2:2 výstup přes HDMI, díky čemuž můžete pořizovat vysoce kvalitní video s externím nahrávacím zařízením. 4:2:2 10bit obsahuje přibližně 128× více datových informací ve srovnání s 4:2:0 8bit a je schopen zobrazit až miliardu barev, což oceníte především v následné postprodukci.Aktivní chlazení ventilátoremPanasonic jako první vybavil full frame fotoaparát integrovaným ventilátorem, který většinou bývá součástí profesionálních modelů. Díky nově vyvinutému systému rozvodu tepla je umožněn neomezený záznam videa se zachováním tichého chodu a nízké teploty, aby nedocházelo k přehřívání komponentů. V-Log/V-Gamut 14+EV dynamického rozsahuLumix DC-S1H nabízí předinstalované režimy V-Log a V-Gamut, které jsou kompatibilní s Cinema VariCam Look a nabídnou až 14+ EV dynamického rozsahu. Výsledkem je  neuvěřitelně živá reprodukce barev, jemnější přechody a precizní řízení barev v postprodukci. Pro ještě větší pohodlí se na displeji zobrazuje aplikace LUT. Odolné tělo z hořčíkové slitinyMasivní tělo z hořčíkové slitiny disponuje vysokou odolností proti prachu, vlhkosti a extrémním teplotám. Fotoaparát díky tomu můžete bez obav vzít s sebou do terénu a pořizovat úžasné záběry za každé situace. Bezzrcadlovky řady LUMIX S jsou vybaveny bajonetem L-Mount, což uživatelům do budoucna otevírá možnosti širokého výběru až z 46 výměnných objektivů.

Produkt je výrobek značky Panasonic ,distribuovaný s EAN kódem 5025232896776.

Procházet zboží z kategorie Foto, video a optika Panasonic, Fotoaparáty a kamery Panasonic, Digitální fotoaparáty Panasonic.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Rozbaleno


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Panasonic Lumix DC-S1H tělo a další podobné zlevněné zboží z kategorie foto, video a optika sleva, fotoaparáty a kamery sleva, digitální fotoaparáty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Panasonic a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Panasonic najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Panasonic Lumix DC-S1H tělo
Právě si prohlížíte...

48993,- Kč