Panasonic Lumix DC-G90 + Lumix G Vario 12-60 mm f/3,5-5,6 ASPH. Power O.I.S.

Panasonic Lumix DC-G90 + Lumix G Vario 12-60 mm f/3,5-5,6 ASPH. Power O.I.S.
18 990 18 990 981
18 990,- Kč

Původní cena: 18 990,- Kč


Hodnocení:


Panasonic Lumix DC-G90 + Lumix G Vario 12-60 mm f/3,5-5,6 ASPH. Power O.I.S. z kategorie foto, video a optika, fotoaparáty a kamery, digitální fotoaparáty, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Panasonic Lumix DC-G90 + Lumix G Vario 12-60 mm f/3,5-5,6 ASPH. Power O.I.S. .

Detailní informace

Digitální fotoaparát Panasonic Lumix DC-G90 + Lumix G Vario 12-60 mm f/3,5-5,6 ASPH. Power O.I.S.:
Výkonná bezzrcadlovka z dílny Panasonicu je připravena splnit požadavky náročnějších fotografů, kteří se nebojí experimentovat. Její srdce tvoří 4/3 Live MOS snímač s vysokým rozlišením, který dokáže pořídit i 4K snímky. Fotoaparát umí nahrávat videa ve 4K UHD rozlišení a rychlostí snímání si došlápne i na profi zradlovky. Disponuje elektronickým hledáčkem o vysokém rozlišení a za zmínku určitě stojí i pokročilá 5osá stabilizace obrazu. Ovlád...ání napomůže výklopný dotykový displej a příznivci moderních technologií jistě ocení i WiFi a Bluetooth. Nezapomeňme ještě na široký výběr z nabídky kompatibilních objektivů.
Klíčové vlastnosti bezzrcadlovky Panasonic Lumix DC-G90Precizní zpracování a kvalitní materiályVýrazný grip a řada ovládacích prvkůOdolnost vůči prachu a stříkající vodě Pokročilá 5osá stabilizaceOLED hledáček Autofocus s rychlostí 0,07 sMožnost výměny objektivůFotky i videa v rozlišení 4KZáznam videa s funkcí VLOG LZpomalené videosekvence ve Full HD rozlišeníIntegrovaná WiFi a BluetoothZdířka na mikrofon i sluchátkaVýklopný a otočný displejSada s objektivem Lumix G Vario 12–60 mm
Snímač podpořený 5osou stabilizací a 4K rozlišeníSkvělý snímač bez low-pass filtru je připraven zachytit působivé detaily i zmrazit dění v čase. Rozlišení 20,3 Mpx rovněž umožňuje bezpečně využít i vyšší hodnoty ISO. Ty lze nastavit až do hodnoty 25 600. Nebojte se fotit snímky v rozlišení 4K. Za tímto účelem je G90 vybavena technologií 4K Photo. Video 4K UHD je u tohoto modelu samozřejmostí a je zaznamenáváno rychlostí 30 fps. Aby fotky a videa zůstaly ostré, je na místě pokročilá stabilizace, která hlídá dobře čitelné detaily hned v 5 osách. Pokud rádi ovládáte fotoaparát přes svůj smartphone nebo třeba často ukládáte snímky do cloudu, je na vás pamatováno s WiFi a Bluetooth.
Precizní zpracování s perfektním elektronickým hledáčkemPanasonic Lumix DC-G90 je zpracován s ohledem na vysokou funkčnost a kvalitu zpracování. Na těle vyniká výrazný grip a spousta ovládacích prvků včetně těch programovatelných. Displej fotoaparátů má výklopnou a otočnou konstrukci, takže focení je možné prakticky z kteréhokoli úhlu. Úhlopříčka 3, dotyková technologie a rozlišení přes milion bodů podtrhují jeho kvality. Neméně dobře je na tom elektronický hledáček. Ten se může pochlubit rozlišením více než dvojnásobným (2 360 000 px). Schopnosti DC-90 lze zvednout ještě výš při využití různých objektivů s bajonetem Micro 4/3.
Objektiv Lumix G Vario 12–60 mmŠpičkově konstruovaný objektiv s širokým rozsahem ohniska představuje univerzální fotografický nástroj, který oceníte při dechberoucích pohledech do krajiny i portrétní fotografii. Zároveň je odolný před pískem, deštěm i jinými vlivy, takže zachytíte i syrovou krásu v ne vždy ideálním pohledu. Nic už vám nic nebrání v pořizování snímků v přírodě i krajin, kde jsou projevy živlů neoddělitelným pojivem při vystižení atmosféry. Objektiv se kromě parádních fotografií uplatní i pro video v nejvyšší možné kvalitě. S výkonným automatickým ostřením nahraje prokreslené 4K video. Plynulé změny optiky potlačují prudké výkyvy expozice. Díky tichému chodu pak dovolí zaznamenat i zvukovou scénu s maximální věrohodností.

Produkt je výrobek značky Panasonic ,distribuovaný s EAN kódem 5025232888979.

Procházet zboží z kategorie Foto, video a optika Panasonic, Fotoaparáty a kamery Panasonic, Digitální fotoaparáty Panasonic.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

29 990,- Kč
22 990,- Kč
Detail
22 790,- Kč
22 038,- Kč
Detail
14 499,- Kč
13 490,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Panasonic Lumix DC-G90 + Lumix G Vario 12-60 mm f/3,5-5,6 ASPH. Power O.I.S. a další podobné zlevněné zboží z kategorie foto, video a optika sleva, fotoaparáty a kamery sleva, digitální fotoaparáty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Panasonic a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Panasonic najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Panasonic Lumix DC-G90 + Lumix G Vario 12-60 mm f/3,5-5,6 ASPH. Power O.I.S.
Právě si prohlížíte...

18990,- Kč