Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Olympus PEN E-PL10 tělo, černý

Olympus PEN E-PL10 tělo, černý

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Olympus PEN E-PL10 tělo, černý z kategorie foto, video a optika, fotoaparáty a kamery, digitální fotoaparáty, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Olympus PEN E-PL10 tělo, černý .

Detailní informace

Digitální fotoaparát Olympus PEN E-PL10 tělo, černý:Špičková bezzrcadlovka Olympus pro náročnéOlympus PEN E-PL10 v sobě kombinuje jednoduchý a zároveň nadčasový design s pokročilými technologiemi, díky kterým budou vaše fotografie na mnohem vyšší úrovni než doposud. Fotoaparát PEN je zárukou nejvyšší kvality snímků, jež splní očekávání i těch nejnáročnějších uživatelů. PEN E-PL10 se vyznačuje velmi snadným a intuitivním ovládáním, rychlým automatickým zaostřováním a dotykovou otočnou obrazovkou – udělat si selfie z jakéhokoliv úhlu nebude ...již žádný problém.Klíčové vlastnosti digitálního fotoaparátu Olympus PEN E-PL10 tělo, černýOdolné kovové tělo s ergonomickým gripem pro pohodlné drženíVysokorychlostní 16Mpx Live MOS snímač pro špičkový výkon i za špatného světlaObrazový procesor TruePic VIII Vysoce účinný 3osý integrovaný stabilizátor obrazu s korekcí až 3.5 EVSuper rychlé zaostřování FAST AF se 121 zaostřovacími zónamiVelký výklopný a dotykový displej - o 90° směrem nahoru a o 180° dolů pro focení selfiesVideo ve 4K, 1080i Full HD (až 60 fps) video se stereo zvukem (MOV a AVI Motion JPEG)Režim AF Tracking pro kontinuální sledování zaostřeného objektuCitlivost ISO LOW – 200–25600S PEN E-PL10 budete fotit jako profesionálTěšit se můžete na spoustu kreativních funkcí jako např. umělecké filtry, scénické režimy či snadná navigace v režimu Advanced Photo. Fotoaparát vám dokonce nabídne optimalizované rozhraní dotykové obrazovky, díky kterému pořídíte dokonalé snímky na Instagram jedním dotykem. Jedním dotykem můžete také své výtvory ihned sdílet. Díky integrované WiFi a bezplatné aplikaci OI lze okamžitě po vyfocení poslat do světa – kdykoliv a kdekoliv, kde je internet. Fotoaparát lze také pomocí mobilního zařízení dálkově ovládat.Natáčejte dechberoucí videaNejenom fotografie, ale i videa zaznamená Olympus PEN E-PL10 ve vysoké kvalitě, a to konkrétně ve 4K rozlišení. Zabudovaná stabilizace obrazu přímo v těle přístroje vám pomůže dosáhnout profesionálních výsledků při snímání z ruky. Střih videa je možný přímo ve fotoaparátu, kde jej můžete doplnit i o hudbu a jiné efekty.Dokonalá ergonomieTělo fotoaparátu Olympus je vyrobeno z prémiových materiálů a jistě oceníte kompaktní grip pro pevný úchop. Tlačítka na horní straně jsou umístěna tak, aby byla v dosahu vašich prstů a jsou konfigurována s maximálním ohledem na uživatelský komfort. Nechybí např. tlačítko pro snadné sdílení snímků či tlačítko zkratky pro rychlý návrat k nastavení režimu.Obsah baleníTělo E-PL10 černéLithium-Ion baterie BLS-50Nabíječka BCS-5Micro 4/3 krytka těla (BC-2)Olympus PEN E-PL10 můžete spárovat s více než 20 špičkovými objektivy M.Zuiko či stylovými doplňky jako např. psaníčka, kabelky a pouzdra.  

Produkt je výrobek značky Om System / Olympus.

Procházet zboží z kategorie Foto, video a optika Om System / Olympus, Fotoaparáty a kamery Om System / Olympus, Digitální fotoaparáty Om System / Olympus.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

14 499,- Kč
Detail
14 499,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Olympus PEN E-PL10 tělo, černý a další podobné zlevněné zboží z kategorie foto, video a optika sleva, fotoaparáty a kamery sleva, digitální fotoaparáty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Om System / Olympus a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Om System / Olympus najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Olympus PEN E-PL10 tělo, černý
Právě si prohlížíte...

14231,- Kč