Nikon D780 tělo

Nikon D780 tělo
63 490 63 490 869
63 490,- Kč

Původní cena: 63 490,- Kč


Hodnocení:


Nikon D780 tělo z kategorie foto, video a optika, fotoaparáty a kamery, digitální fotoaparáty, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Nikon D780 tělo .

Detailní informace

Digitální fotoaparát Nikon D780 tělo:Hmotnost fotoaparátu: 840 gParametry tohoto zboží            Obrazový snímač:CMOS 24.5 MpxVelikost snímače:Full FrameÚhlopříčka displeje:3,2Bajonet:Nikon F            Maximální ISO:3500Maximální rozlišení videa:4K/30p (3840 × 2160)Výdrž baterie:2260 snímkůPokročilé funkce:Sáňky pro blesk, výměnné objektivy, výklopný dotykový displej, optický hledáček, Wi-Fi, BluetoothVytvořte svá nejlepší f...otografická dílaVšestranný fotoaparát Nikon D780 vám poskytne vše, co očekáváte od profesionální digitální jednooké zrcadlovky a nabídne toho ještě mnohem více. Díky odolnému designu z hořčíkové slitiny a dlouhé výdrži baterie je vhodný i do terénu. K dispozici jsou 2 rychlé a spolehlivé systémy automatického zaostřování, pokročilá funkce sledování objektu, ultra rychlé sériové snímání či široký rozsah citlivosti ISO. Kromě fotografií můžete pořizovat plynulá videa v 4K rozlišení a snímky následně pohodlně přenášet do dalších zařízení přes bezdrátové WiFi a Bluetooth rozhraní.Ohromující výkonŠpičkový obrazový snímač CMOS, ve formátu kinofilmu s rozlišením 24,5 Mpx, disponuje technologií přímého osvětlení fotodiod a výkonným systém zpracování obrazu EXPEED 6, díky čemuž je zajištěn široký dynamický rozsah, dokonalá reprodukce barev a brilantní výkon v extrémně širokém rozmezí citlivostí ISO.Duální systém zaostřováníNikon D780 disponuje rychlým hybridním systémem automatického zaostřování pro režim živého náhledu, který využívá 273 zaostřovacích polí pro precizní zaměření objektu a jeho plynulé sledování. V případě hledáčku je k dispozici spolehlivý autofocus s fázovou detekcí a 51 zaostřovacími poli s možností sledování objektu v reálném čase i za nízkého osvětlení.Zaostření na očiV režimu živého náhledu dokáže inteligentní hybridní zaostřovací systém přesně detekovat oči objektu. Pomocí multifunkčního voliče snadno zvolíte oko, na které chcete mít zaostřeno, a fotoaparát Nikon D780 ho posléze udrží zaostřené i v případě, že se objekt pohybuje.Rychlé sériové snímáníSériové snímání při aktivovaném hledáčku dosahuje frekvence až 7 sn./s s automatickým zaostřováním a expozicí. V režimu živého náhledu je rychlost snímání zvýšena až na 12 sn./s. V rozlišení Full HD je dosaženo vysokorychlostní frekvence až 120 sn./s. a ve formátu 4K/UHD 30 sn./s. 
Dokonalá kontrola ostřeníPři fotografování s aktivovaným manuálním ostřením pomáhá při kontrole zaostření v místě vybraného zaostřovacího pole elektronický dálkoměr fotoaparátu.Výklopný LCD displejVelký výklopný LCD monitor s 2 359 000 pixely a dotykovým ovládáním umožňuje pořizovat fotografie z netradičních úhlů či rychle kontrolovat pořízené snímky.Pokročilé úpravy snímkůPraktická funkce retušování umožňuje přesné oříznutí snímků již při jejich pořízení s možností vodorovného nebo svislého výřezu. Vysoká nebo nízká hladina osvětleníPro dokonalé přizpůsobení snímků měnícím se světelným podmínkám nabízí Nikon D780 rozsah citlivosti ISO 100–51 200 s možností rozšíření až na hodnotu 204 800. Díky tomu dosáhnete bohatých odstínů za jasného slunečního světla a odhalíte neuvěřitelné detaily a nuance za nízké hladiny osvětlení.Pokročilé možnosti nastaveníPro vyšší flexibilitu je k dispozici nastavení času závěrky od 1/8 000 do 900 s či synchronizace blesků Nikon Speedlight s krátkými časy závěrky pro impozantní akční snímky. Nechybí ani různé režimy měření expozice a vyvážení bílé barvy, díky kterým můžete rychle reagovat na změny přirozeného světla a v situacích s vysokým kontrastem.Robustní konstrukceNikon D780 díky robustní konstrukci ze slitiny hořčíku a uhlíkových vláken, které chrání sofistikované technologie uvnitř fotoaparátu, disponuje extrémní odolností a dlouhou životností. Jednotlivé prvky jsou dokonale utěsněné a chrání tak zařízení před vnikem prachu a vlhkosti.Bezdrátové přenášení snímkůPomocí mobilní aplikace SnapBridge můžete rychle...

Produkt je výrobek značky Nikon ,distribuovaný s EAN kódem 4960759904157.

Procházet zboží z kategorie Foto, video a optika Nikon, Fotoaparáty a kamery Nikon, Digitální fotoaparáty Nikon.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

25 490,- Kč
24 990,- Kč
Detail
24 490,- Kč
17 990,- Kč
Detail
5 690,- Kč
5 329,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Nikon D780 tělo a další podobné zlevněné zboží z kategorie foto, video a optika sleva, fotoaparáty a kamery sleva, digitální fotoaparáty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Nikon a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Nikon najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Nikon D780 tělo
Právě si prohlížíte...

63490,- Kč