Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Fujifilm X-T30 tělo šedý

Fujifilm X-T30 tělo šedý

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Fujifilm X-T30 tělo šedý z kategorie foto, video a optika, fotoaparáty a kamery, digitální fotoaparáty, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Fujifilm X-T30 tělo šedý .

Detailní informace

Digitální fotoaparát Fujifilm X-T30 tělo šedý:Kvalitnější snímky než z kdejakého smartphonu vám umožní zachytit digitální bezzrcadlovka Fujifilm X-T30 tělo šedý. Uvnitř její konstrukce je ukrytý CMOS snímač s velikostí APS-C. Díky tomu se dočkáte kvalitních fotografií a videí s rozlišením 4K. Samostatné rozlišení snímače dosahuje 26,1 Mpx s poměrem stran 16:9. Snadné přepínání funkcí a modifikaci nastavení zrealizujete pomocí ovládací prvků na 3 vyklápěcím dotykovém displeji. Jednoduše a pohodlně budete nejen vlogovat, ale rovněž např. fotit se...lfie. Obrazovku lze jednoduchým pohybem překlopit a nastavit si ji, jak potřebujete. Veškerá data z fotoaparátu se uloží na paměťovou kartu typu SD, SDHC a SDXC. O napájení zařízení pečuje akumulátor. Dle výrobce budete schopni pořídit na jedno nabití až 380 fotografií. Důležité vlastnosti digitální bezzrcadlovky Fujifilm X-T30 tělo šedý Digitální fotoaparát Fujifilm se snímačem CMOS Pohled na cílovou kompozici vám nabídne elektronický
hledáček Fujifilm nabyl rozlišení 26,1 Mpx Dotykový výklopný displej s úhlopříčkou 3 Mezi další výhody patří také automatické detekování obličejů Natáčejte videozáznamy s 4K rozlišením Digitální bezzrcadlovce dominuje šedá barva Fotoaparát se chlubí voděodolnou konstrukcí Od nabití akumulátoru zvládnete nafotit až 380 snímků Konstrukce digitální bezzrcadlovky Fujifilm Na celkový design má vliv šedá barva. Má bytelné provedení, a není tedy problém si ji vzít do přírody či na tremp. Z přední strany naleznete bajonet s elektronickými kontakty pro nasazení objektivů. Vyjma ovládacích prvků se na těle digitálního fotoaparátu setkáte s displejem a elektronickým hledáčkem. Svou kompozici si poté s pomocí vestavěného blesku dosvětlíte. Formáty a rozhraní bezzrcadlovky Fujifilm Pro pořízení fotografií můžete využít formát RAW; takovýto formát si umožňuje se snímkem daleko více hrát při úpravách na počítači. Fotoaparát nabízí bezdrátovou technologii Bluetooth. Ptáte-li se na grafické výstupy, disponuje tento model konektory micro HDMI. Čím se pyšní fotoaparát Fujifilm X-T30 tělo šedý? Nejvyšší ISO u digitálního fotoaparátu Fujifilm má hodnotu 12800. K dispozici je také funkce sériového snímání s rychlostí 20 snímků/s. S funkcí detekce tváří budete bez problémů fotit dobře zaostřené portréty. Nehrozí mu poškození ani při dešti či ve vlhkém prostředí, neboť disponuje voděodolností.

Produkt je výrobek značky Fujifilm ,distribuovaný s EAN kódem 4547410400229.

Procházet zboží z kategorie Foto, video a optika Fujifilm, Fotoaparáty a kamery Fujifilm, Digitální fotoaparáty Fujifilm.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Rozbaleno


Podobné zboží značky a kategorie

2 090,- Kč
2 008,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Fujifilm X-T30 tělo šedý a další podobné zlevněné zboží z kategorie foto, video a optika sleva, fotoaparáty a kamery sleva, digitální fotoaparáty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fujifilm a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fujifilm najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Fujifilm X-T30 tělo šedý
Právě si prohlížíte...

20231,- Kč