Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Fujifilm X-E4 Stříbrná

Fujifilm X-E4 Stříbrná

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Fujifilm X-E4 Stříbrná z kategorie foto, video a optika, fotoaparáty a kamery, digitální fotoaparáty, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Fujifilm X-E4 Stříbrná .

Detailní informace

X-E4  je lehký a kompaktní fotoaparát vybavený stejným 26,1 Mpix snímačem X-Trans CMOS 4, autofokusem dosahující rychlosti 0,02s a fantastickým zpracováním barev (color science), které lze najít v profesionálních fotoaparátech řady X. Díky těmto všem funkcím je snadno osvojitelný tvůrci všech úrovní. Mimořádná kvalita obrazu, vysoký dynamický rozsah a vy...nikající výkon při slabém osvětlení v kombinaci s jednoduchými ovládacími prvky, pokročilou detekcí obličeje a očí a 180° výklopným dotykovým LCD displejem učiní z tohoto fotoaparátu přistroj, který je radost používat. A to bez ohledu na to, zda fotografujete do vysokého rozlišení, natáčíte video v rozlišení 4K/30p nebo zpomalujete pohyb pomocí záběrů ve Full HD / 240p, X-E4 učiní tento zážitek snadný a zábavný pro každého, kdo se vydá na tuto cestu.S hmotností 364g a rozměry 121,3 mm x 72,9 mm x 32,7 mm je X-E4 nejkompaktnějším fotoaparátem řady X s výměnnými objektivy 4. generace. Aby byl zachován tenký a elegantní design, byla také pečlivě navržena zadní výklopná LCD obrazovka, aby tělo zůstalo co nejtenčí, přitom stále kompaktní. X-E4 využívá nejmodernější 26,1 Mpix snímač „X-Trans ™ CMOS 4“ a vysokorychlostní procesor pro zpracování obrazu „X-Processor 4“, který poskytuje neuvěřitelně rychlé automatické zaostřování. Využívá body automatického ostření s fázovou detekcí umístěné na téměř 100% plochy snímače. Výsledkem je rychlost ostření za 0,02 sekundy. Ostření je také schopno sledovat pohybující se objekty pomocí pokročilého algoritmu sledování AF, takže fotoaparát je vždy připraven pořizovat snímky ve správný okamžik. Hledáček: Elektronický Barva podle výrobce: Stříbrná Země původu: Indonésie Formát obrazového senzoru: APS-C Maximální ISO: 12800.0 Podporované formáty: JPEG Rozměr: 16:9 native Podporované formáty: RAW Maximální rychlost sekvenčního snímání (FPS): 240.0 Rozlišení videa: 4K Bajonet: Fujifilm X Barva: Stříbrná Napájení: USB-C Rozhraní: HDMI Rozhraní: USB-C Typ displeje: LCD Typ snímače: CMOS Mikrofonní vstup: Ano Paměťové médium: SD Paměťové médium: SDHC Paměťové médium: SDXC WiFi: Ano Bluetooth: Ano Vstup na SD: Ano Vstavaný blesk: Ano Balení obsahuje: Manuál Balení obsahuje: USB kabel Provoz na baterie: Ano Typ baterie: Li-Ion Balení obsahuje: Baterie Šířka (cm): 12.13 Výška (cm): 7.29 Hloubka (cm): 3.27 Adaptér součástí: Ne Hmotnost: 363 g Velikost senzoru: APS-C Podporované kodeky: H.264/MPEG-4 AVC Varianta: X-E4 Typ snímače: BSI MOS Rozměr: 3:2 Rozměr: 1:1 Kapacita baterie: 380 Shots Typ displeje: Touchscreen Typ displeje: Živý náhled Maximální čas závěrky: 30 s Rozlišení senzoru: 26.1 Mpx Speciální vlastnosti: Built-in Flash Zvuk videa: Ano Displej: Výklopný displej Displej: Otočný Typ: Bezzrcadlovka

Produkt je výrobek značky Fujifilm ,distribuovaný s EAN kódem 4547410442632.

Procházet zboží z kategorie Foto, video a optika Fujifilm, Fotoaparáty a kamery Fujifilm, Digitální fotoaparáty Fujifilm.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Silver
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Fujifilm X-E4 Stříbrná a další podobné zlevněné zboží z kategorie foto, video a optika sleva, fotoaparáty a kamery sleva, digitální fotoaparáty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fujifilm a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fujifilm najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Fujifilm X-E4 Stříbrná
Právě si prohlížíte...

23190,- Kč