Fujifilm QuickSnap duhový 400/27

Fujifilm QuickSnap duhový 400/27
389 349 489
389,- Kč

Původní cena: 349,- Kč


Hodnocení:


Fujifilm QuickSnap duhový 400/27 z kategorie foto, video a optika, fotoaparáty a kamery, digitální fotoaparáty, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Fujifilm QuickSnap duhový 400/27 .

Detailní informace

Jednorázový fotoaparát Fujifilm QuickSnap duhový 400/27:
Chcete pořídit několik kvalitních fotografií na dovolené, ale nechcete se vláčet s vaším drahým fotoaparátem a vším příslušenstvím, které k němu patří? Pak si s sebou do kufru přibalte jednorázový fotoaparát Fujifilm QuickSnap duhový 400/27. Díky integrovanému blesku pořídíte fotografie za jakýchkoli podmínek. QuickSnap patří do kategorie kinofilmových jednorázových fotoaparátů, které obsahují film s citlivostí ISO 400 s 27 snímky. Je vyroben z recyklovatelného plastu a pro...to jeho jednorázové použití nezatěžuje prostředí. 
Klíčové vlastnosti fotoaparátu Fujifilm QuickSnap duhový 400/27Jednorázový fotoaparát pro klasický kinofilm s citlivostí ISO 400Díky nízké hmotnosti jej můžete mít neustále při soběObjektiv s pevným ohniskem 35 mmFixfocus pro fotografování od 1 metru až po nekonečnoFotoaparát je vyroben z recyklovatelného plastuNafocený film je nutné vyvolat v příslušné fotolaboratořiIntegrovaný bleskKapacita 27 snímků
Fujifilm QuickSnap - vyfotit, vyvolat, prohlížetSamozřejmě, že nejlepší je být vybaven fotoaparáty všech možných druhů, nějakým tím příslušenstvím a pestrou škálou materiálů. Taková výbava ale vyžaduje investici klidně až astronomických částek. Takže vám zřejmě postačí pár foťáků na film, na které zaznamenáte všechny narozeninové oslavy a rodinné dovolené. Věřte, že jsou ale lidé, pro které je opravdu vhodný fotoaparát na jedno použití. Nafotíte, co potřebujete, necháte si snímky vyvolat a máte vystaráno. Pokud se nechcete stát profesionálním fotografem, je pro vás fotoaparát Fuji QuickSnap tím pravým řešením.

Produkt je výrobek značky Fujifilm ,distribuovaný s EAN kódem 4547410092165.

Procházet zboží z kategorie Foto, video a optika Fujifilm, Fotoaparáty a kamery Fujifilm, Digitální fotoaparáty Fujifilm.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

43 190,- Kč
40 590,- Kč
Detail
25 990,- Kč
21 890,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Fujifilm QuickSnap duhový 400/27 a další podobné zlevněné zboží z kategorie foto, video a optika sleva, fotoaparáty a kamery sleva, digitální fotoaparáty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fujifilm a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fujifilm najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Fujifilm QuickSnap duhový 400/27
Právě si prohlížíte...

389,- Kč