Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Fujifilm instax mini EVO

Fujifilm instax mini EVO

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Fujifilm instax mini EVO z kategorie foto, video a optika, fotoaparáty a kamery, digitální fotoaparáty, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Fujifilm instax mini EVO .

Detailní informace

Instantní fotoaparát Fujifilm instax mini EVO:Populární instantní fotografie se v plné síle vrací společně s instantním foťákem Fujifilm instax mini EVO. Bezmála okamžité vytisknutí fotografií spojené s banálním ovládáním dělá z tohoto modelu skvělý způsob, jak uchovávat zážitky z nevšedních událostí. Všechny snímky se zapisují na paměťové karty typu micro SD a micro SDHC. Přičemž její maximální kapacita odpovídá 32,768 GB. O nezbytný přísun energie do zařízení se stará
akumulátor. Instantní fotoaparát nabízí selfie zrcátko. Snadno se tak ...uvidíte ještě před tím, než stisknete spoušť. Hlavní parametry instantního fotoaparátu Fujifilm instax mini EVO Dodejte fotkám autenticitu s instantním fotoaparátem Fujifilm Digitální instantní fotoaparát s okamžitým tiskem fotografií Maximální citlivost (ISO) 1600 Čas závěrky nejméně 8000 s Instantní fotoaparát se obdržíte s displejem o uhlopříčce 3 Vnější vzhled instantního fotoaparátu Fujifilm Díky svým malým rozměrům, které jsou 12,29 × 8,7 × 3,6 cm instantní fotoaparát snadno zabalíte na cesty. V zavazadle jej ani nezaznamenáte, neboť váží pouze 285 g. Celkový vzhled fotoaparátu poté doplňuje černá barva. Fotoaparát fotografie nejen vytiskne, ale i uloží na paměťovou kartu typu micro SD a micro SDHC. V balení se navíc nachází popruh/poutko a napájecí kabel/adaptér. Konektivita je zajištěna u tohoto modelu podporou bezdrátové rozhraní Bluetooth. Zaostření proběhne bez problému na objekty situované ve vzdálenosti alespoň 10 cm. Největší ISO u fotoaparátu Fujifilm nabylo hodnoty 1600.

Produkt je výrobek značky Fujifilm ,distribuovaný s EAN kódem 4547410462555.

Procházet zboží z kategorie Foto, video a optika Fujifilm, Fotoaparáty a kamery Fujifilm, Digitální fotoaparáty Fujifilm.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Rozbaleno


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Fujifilm instax mini EVO a další podobné zlevněné zboží z kategorie foto, video a optika sleva, fotoaparáty a kamery sleva, digitální fotoaparáty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fujifilm a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fujifilm najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Fujifilm instax mini EVO
Právě si prohlížíte...

4240,- Kč